“Επιφανειακή και κουραστική απολογία εσωτερικής κατανάλωσης” χαρακτήρισε το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο 2o Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας πως δεν είχε καμία έμπνευση, κανένα όραμα, κανένα σχέδιο, αλλά και καμιά συγνώμη απέναντι στον ελληνικό λαό που τόσο έχει ταλαιπωρήσει με την πολιτική του”.
Επίσης, σημειώνει στην ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία ότι “η μεσαία τάξη, οι εργαζόμενοι, η νέα γενιά, οι άνεργοι, οι επαγγελματίες, όλοι οι Έλληνες που ο κ. Τσίπρας εξαπάτησε, του έχουν γυρίσει την πλάτη.
Αναφέρει ακόμη πως η χώρα έχει ανάγκη από μια μεγάλη πολιτική αλλαγή και πως πρέπει να γίνουν εκλογές τώρα “για μια νέα αξιόπιστη πολιτική εξόδου από την κρίση”.
Το ΠΑΣΟΚ σε σχόλιο του επισημαίνει ότι “τέτοιος θρίαμβος το δημοψήφισμα που το όχι του λαού έγινε ναι σε όλα, όσα ζητούσαν οι δανειστές. Δοξάστε τον.
ΥΓ: Κρίμα που οι αποκαλύψεις του Πούτιν στον Ολάντ για το τύπωμα δραχμών του χάλασε τη φιέστα”.
Σχετική είδηση: Α. Τσίπρας: Η Αριστερά δεν φοβάται να αναλάβει την ευθύνη για έξοδο από την κρίση (video)
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος