Α. Τσίπρας από Άρτα: Να δοθεί ένα ισχυρό μήνυμα για πολιτική αλλαγή

Για κοινωνική λεηλασία και τρομακτικές ανισότητες μίλησε ο Αλέξης Τσίπρας, κατά την περιοδεία του στην Άρτα και κάλεσε για ακόμη μία φορά τους πολίτες να μετέχουν μαζικά στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή. “Στην κάλπη το ρεύμα της πολιτικής αλλαγής θα είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που μπορείτε να φανταστείτε», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας στο Kontra Channel.

Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στην εσωκομματική κάλπη της Κυριακής, για εκλογή Προέδρου και κεντρικής επιτροπής έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας από την Άρτα, συνδέοντας το κάλεσμα αυτό, ευθέως με ένα ισχυρό μήνυμα για πολιτική αλλαγή.

«Δεν είναι απλά μία εσωκομματική διαδικασία» ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τόνισε: «Θέλουμε αυτές οι κάλπες, τα 1.000 εκλογικά τμήματα να γίνουν 1.000 ταχυδρομεία, μέσα από τα οποία οι πολίτες να στείλουν τον λογαριασμό συστημένο σε αυτόν που μας οδήγησε σήμερα εδώ, στο Μαξίμου και τον πρωθυπουργό».

Ας γίνει, όπως είπε χαρακτηριστικά ο κύριος Τσίπρας, αυτή η Κυριακή, η πρώτη από τις δύο σημαντικές, για να τελειώσει ο εφιάλτης. Η δεύτερη, όπως είπε, θα είναι αυτή των εκλογών για τη χώρα, της λαϊκής ετυμηγορίας, όποτε αποφασίσει ο κύριος Μητσοτάκης, να στήσει τις κάλπες.

Ο πήχης, όπως τόνισε ο κ. Τσίπρας, αυτής της διαδικασίας για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι “να ξαναγυρίσει η ελπίδα για τον τόπο, να σταματήσει η κοινωνική λεηλασία και οι τρομακτικές ανισότητες, να στηριχθεί ο εργαζόμενος, ο συνταξιούχος, ο μεσαίος επιχειρηματίας και τα μαγαζιά που αντιμετωπίζουν το φάσμα του λουκέτου”.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, περπάτησε στους δρόμους της Άρτας, συνομίλησε με καταστηματάρχες και πολίτες-καταναλωτές, που του μετέφεραν τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν με τους υπέρογκους λογαριασμούς ρεύματος με την ολοένα διογκούμενη ακρίβεια και τη μείωση του εισοδήματος τους.

Το απόγευμα ο κύριος Τσίπρας, επισκέπτεται το Αγρίνιο όπου Θα περπατήσει στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και θα συνομιλήσει με καταστηματάρχες και πολίτες καταναλωτές.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Παντελάκης

Πηγή: ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος