Πάτρα – Θάνατος τριών παιδιών: Πώς ξετυλίχθηκε το θρίλερ ― To στοιχείο – «κλειδί» που οδήγησε στη σύλληψη της μητέρας (video)

Η κεταμίνη, η ουσία που ανιχνεύτηκε στο πλαίσιο των τοξικολογικών εξετάσεων στην 9χρονη Τζωρτζίνα ήταν και το στοιχείο – «κλειδί» που οδήγησε τις έρευνες στη σημερινή σύλληψη της μητέρας, στην πολύκροτη υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Ως εκ τούτου, η εν λόγω ουσία ήταν το στοιχείο που οδήγησε στην άσκηση δίωξης της 33χρονης, αφού αποδείχθηκε ότι υπήρχε μεγάλη, θανατηφόρος συγκέντρωση της στον οργανισμό του παιδιού. Οι γιατροί δεν χορηγούσαν κεταμίνη στην 9χρονη Τζωρτζίνα, ενώ η αυξημένη ποσότητα του συγκεκριμένου φαρμακευτικού σκευάσματος προκάλεσε τον θάνατο της 9χρονης.

Η λογική με βάση την οποία εξεδώθη το ένταλμα, είναι ότι η συγκεκριμένη ουσία δρα σε διάστημα από 5 έως 15 λεπτά. Οι γιατροί και οι νοσηλευτές του νοσοκομείου «Αγλαΐα Κυριακού» όπου και κατέληξε το παιδί είχαν καταθέσει σε προηγούμενο χρόνο στους Αστυνομικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών, ότι για τουλάχιστον 30 λεπτά πριν από το θάνατο του κοριτσιού, ήταν μόνη της, μόνο με τη μητέρα της, σε μονόκλινο θάλαμο νοσηλείας. Όπερ σημαίνει, ότι η μητέρα ήταν η βασική ύποπτος για τη δολοφονία του παιδιού.

Πλέον, αναμένεται να επανεξεταστούν δείγματα ιστών, που έχουν φυλαχθεί, και των άλλων δύο παιδιών που έχασαν τη ζωή τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι αστυνομικοί εμφανίζονται βέβαιοι ότι θα βρεθούν ίχνη της ίδιας δραστικής ουσίας στα δύο παιδιά.

Ρεπορτάζ: Γιάννης Σουλιώτης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος