Πάτρα: Ένταλμα σύλληψης για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας – Στη ΓΑΔΑ η μητέρα των τριών παιδιών

Στην ΓΑΔΑ οδηγήθηκε η μητέρα των τριών παιδιών στην Πάτρακατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, μετά από το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος της.

ΕΛΑΣ για την υπόθεση των νεκρών παιδιών στην Πάτρα: Συνελήφθη 33χρονη για την υπόθεση ανθρωποκτονίας της 9χρονης κόρης της

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η δικογραφία θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία στις 20:00 μόνο για την 9χρονη Τζωρτζίνα. Η Εισαγγελέας κατόπιν θα αποφασίσει για την άσκηση ποινικής δίωξης, όσο και για το ένταλμα σύλληψης, εντός της ημέρας.

Την ίδια ώρα, έξω από το σπίτι όπου διέμενε η οικογένεια, από την ώρα που έγινε γνωστή η εξέλιξη, συγκεντρώθηκε πλήθος πολιτών και δημοσιογράφων, ενώ στη γειτονιά επικρατεί μεγάλη αναστάτωση. Είναι ενδεικτικό ότι κάποιοι έγραψαν τη λέξη «ΘΑΝΑΤΟΣ» σε πατζούρι της κατοικίας.

Υπενθυμίζεται ότι από την ιατροδικαστική εξέταση που είχε γίνει στην 9χρονη Τζωρτζίνα, το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας, είχαν βρεθεί κάποιες φαρμακευτικές ουσίες (γίνεται λόγος για κεταμίνη) που δεν ήταν μεταξύ αυτών που χορηγούνταν στο κορίτσι στα πλαίσια της νοσηλείας της, κάτι που εκτιμάται ότι θα μπορούσε να προκαλέσει και το θάνατό της.

Σημειώνεται ότι ο λόγος για τον οποίο η γυναίκα μεταφέρθηκε εξαρχής στην Εισαγγελία Αθηνών, παρόλο που η προκαταρκτική εξέταση διετάχθη από την Εισαγγελία Πάτρας, αφορά στο ότι ο θάνατος της 9χρονης Τζωρτζίνας, ο οποίος και πυροδότησε τις εξελίξεις, επήλθε στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», το οποίο βρίσκεται στην Αττική.

Ρεπορτάζ: Γιάννης Σουλιώτης – Άννα Βλαχοπαναγιώτη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος