Πάτρα – “Euroferry Olympia”: Τι αναφέρει η ιατροδικαστική έκθεση για την αιτία θανάτου των θυμάτων

Απανθράκωση ή εγκαύματα είναι οι αιτίες θανάτου, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που διενεργήθηκε στις τέσσερις σορούς που ανασύρθηκαν από το επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο «Euroferry Olympia», το οποίο έχει ρυμουλκηθεί στο λιμάνι του Πλατυγιαλίου, στην Αιτωλοακαρνανία.

Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων η προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υηρεσίας Πατρών, Αγγελική Τσιόλα, «χθες και σήμερα ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση στις τέσσερις σορούς που μεταφέρθηκαν στην Πάτρα και όπως διαπιστώθηκε η αιτία θανάτου ήταν διαφορετική για την κάθε μία σορό». Όπως εξήγησε, «άλλες σοροί ήσαν απανθρακωμένες και άλλες έφεραν εγκαύματα».

Στο μεταξύ, συνεχίζονται σήμερα από τους πυροσβέστες, οι προσπάθειες έρευνας για τους 6 αγνοούμενους στο καμένο κουφάρι του Euroferry Olympia, το οποίο έχει ρυμουλκηθεί στο λιμάνι στο Αστακού. Από το πρωί ειδικοί μηχανικοί βρίσκονται στο πλοίο προσπαθώντας να θέσουν σε λειτουργία το υδραυλικό σύστημα ώστε να ανοίξει ο καταπέλτης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος