ΠΑΜΕ: Συγκέντρωση συνδικάτων ενάντια στους πλειστηριασμούς

Την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου τα συνδικάτα της Αθήνας προχωρούν σε κινητοποίηση ενάντια στους πλειστηριασμούς. Κάλεσμα συμμετοχής από το ΠΑΜΕ

Σε συμμετοχή στην κινητοποίηση συνδικάτων της Αθήνας, την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου στις 4μμ στην DoValue καλεί το ΠΑΜΕ, με στόχο την αναστολή πλειστηριασμών.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του: «Οι “θετικές” ρυθμίσεις που υποτίθεται ότι έχει η τροπολογία της κυβέρνησης της ΝΔ, για τον λαό που χάνει τα σπίτια του, είναι αέρας κοπανιστός. Κρατά ανέγγιχτο όλο το νομοθετικό τερατούργημα για την αρπαγή της λαϊκής περιουσίας, που συνδιαμόρφωσαν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ.

Το μόνο επί της ουσίας που προβλέπει, είναι στο πλαίσιο του εξωδικαστικού συμβιβασμού, η απόρριψη από τα funds να συνοδεύεται με μία έκθεση!!. Το πιο εξοργιστικό που προβλέπει η τροπολογία, είναι ότι το πλαίσιο των αιτιολογικών της απόρριψης ή μη, της πρότασης του δανειολήπτη, θα το καθορίσει η ένωση τραπεζών και τα funds. Δηλαδή, Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει.


Καμία αναμονή, κανένας εφησυχασμός, τα σπίτια του λαού τα σώζει ο λαός.
Τα κοράκια μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου και την τροπολογία της κυβέρνησης, πανηγυρίζουν πάνω από τα θύματά τους.

Οι πλειστηριασμοί “τρέχουν” κανονικά, και οι εξώσεις είναι καθημερινό φαινόμενο. Φρένο στην ασυδοσία της “ευνομούμενης κοινωνίας” που είναι “κανονικότητα” να αρπάζουν τα σπίτια του λαού, μπορεί να βάλει μόνο ο λαός με την αλληλεγγύη στους συνανθρώπους μας που χάνουν το βιός τους».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος