ΠΑΜΕ: Νέα Κινητοποίηση την Τετάρτη 15 Μαΐου ενάντια σε πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας

Κάλεσμα σε πολίτες και μαζικούς φορείς της Αθήνας απευθύνει το ΠΑΜΕ για να εκφράσουν «έμπρακτα την αλληλεγγύη τους σε πέντε οικογένειες που κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους από την εταιρία διαχείρισης κόκκινων δανείων doValue».

Στη σχετική ανακοίνωση επισημαίνεται πως: «Μέσα στο κύμα της ακριβείας, και της ληστείας που πραγματοποιούν στο λαϊκό εισόδημα από κοινού εργοδοσία και κράτος, έχουν στήσει ένα ατελείωτο πάρτι οι τοκογλύφοι, τα κοράκια και μαυραγορίτες που περιμένουν πάνω από τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς να αρπάξουν τα σπίτια του λαού.

Δεν διαφέρουν πολύ αυτά τα αρπακτικά από τους γερολαδάδες της κατοχής που με ένα ντενεκέ λάδι άρπαζαν το βιός του λαού. Τότε είχαν την πλήρη ασυλία των ναζί κατακτητών. Τώρα έχουν την πλήρη ελευθερία των κυβερνήσεων και της ΕΕ. Έχουν ξεσαλώσει και πατάνε επί πτωμάτων. Θεωρούν ότι τίποτα δεν θα διασαλεύσει την “έννομων τάξη” και όλα θα συνεχίσουν στην σταθερότητα που τους παρέχει η κυβέρνηση.

Πλανούνται πλάνης, θα έρθει η ώρα που θα αποδοθεί δικαιοσύνη. Ας αρχίσουν να ανησυχούν. Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η αντίσταση γίνεται καθήκον. Την Τετάρτη 15 Μάη 4μμ απαιτούμε να δοθεί λύση στις οικογένειες συναδέλφων μας».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος