ΠΑΜΕ: Να γίνει νόμος η προστασία της λαϊκής κατοικίας – Κινητοποίηση τη Δευτέρα 31 Οκτώβρη

Array

Σε κινητοποίηση ενάντια σε πλειστηριασμό, καλεί την Δευτέρα 31 Οκτώβρη 12μεσημερι στο Μοσχάτο το ΠΑΜΕ.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του: «Επειδή πολύ κουρνιαχτός σηκώθηκε με την αποκάλυψη των έργων και ημερών του Βουλευτή της ΝΔ που λειτουργούσε ως κοράκι, πρέπει να επισημάνουμε τα εξής: Η αθλιότητα που έκανε, με βάση τους νόμους που έχουν ψηφίσει μαζί, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ θεωρείται νόμιμη. Ο ΣΥΡΙΖΑ που βγαίνει στα κεραμίδια και καταγγέλλει τις “γαλάζιες ακρίδες” , είναι αυτός που με νόμο το 2016 παρέδωσε τα δάνεια που αδυνατούσαν τα λαϊκά νοικοκυριά να αποπληρώσουν στις γαλάζιες ακρίδες, απαλλάσσοντας από τα “κόκκινα” δάνεια τις τράπεζες, οι οποίες είχαν επαναχρηματοδοτηθεί με δις ευρώ με τα μνημόνια, γι’ αυτά ακριβώς τα δάνεια. Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε ιδιώνυμο αδίκημα τον αγώνα της υπεράσπισης της λαϊκής κατοικίας και διώκονται αυτεπάγγελτα όσοι πρωτοστατούν για την προστασία της λαϊκής κατοικίας. Έτσι διώκεται και ο ΓΓ της Ομοσπονδίας Οικοδόμων.

Με βάση τα παραπάνω, επειδή το δίκιο των κορακιών, τοκογλύφων και συν αυτών έχει γίνει νόμος, ο μόνος δρόμος που έχουμε να ακολουθήσουμε είναι ο δρόμος της αντίστασης.

Απαιτούμε:
• την κατάργηση όλων των άθλιων νόμων που δίνουν το δικαίωμα στα κοράκια να αρπάζουν σπίτια και να έχουν το θράσος να βγαίνουν και να λένε: “είμαστε νόμιμοι”
• Να καταργηθεί το ιδιώνυμο για τον αγώνα υπεράσπισης της λαϊκής κατοικίας. Να αποσυρθούν οι κατηγορίες ενάντια στον ΓΓ της Ομοσπονδίας Οικοδόμων.
• Να γίνει νόμος το ακατάσχετο της πρώτης κατοικίας, ολόπλευρη στήριξη της λαϊκής οικογένειας, από την επίθεση των τοκογλύφων.
Ο αγώνας συνεχίζεται. Επόμενη μάχη είναι την Δευτέρα 31 Οκτώβρη 12μεσημερι στην DΟVALUE στο Μοσχάτο (Κύπρου 27), όπου υπερασπιζόμαστε σπίτι λαϊκής οικογένειας».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος