ΠΑΜΕ: Κινητοποίηση για τους πλειστηριασμούς στις 22 Νοεμβρίου

Array

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο, καλεί σωματεία εργαζομένων και επαγγελματιών καθώς και φορείς των γειτονιών της Αθήνας, σε κινητοποίηση στην εταιρία διαχείρισης κόκκινων δανείων doValue την Τρίτη 22 Νοέμβρη στις 11πμ.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του: «Συνεχίζεται και εντείνεται η επίθεση στα λαϊκά νοικοκυριά. Οι πιέσεις, οι εκβιασμοί, οι παράλογες και προκλητικές απαιτήσεις των κορακιών, απέναντι σε συνανθρώπους μας που τους έχουν περάσει τη θηλιά του χρέους στο λαιμό, έχουμε χρέος να δώσουμε μαζική και μαχητική απάντηση απαιτώντας να σταματήσουν τώρα οι εκβιασμοί, να σταματήσουν οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας, να γίνουν κουρέματα στο κεφάλαιο και διαγραφή τόκων και πανωτοκίων.
Έχουν ξεσαλώσει τα κοράκια με το νομοθετικό πλαίσιο που νομιμοποιεί τη ληστεία και την τοκογλυφία και στοχοποιεί τους οφειλέτες και το οργανωμένο κίνημα, ως κοινούς εγκληματίες.
Αυτή η αθλιότητα θα ανατραπεί με τον αγώνα του λαού, γιατί ο λαός έχει το δίκιο.

Την Τρίτη υπερασπιζόμαστε, την Μαρία που μόνη μεγαλώνει ένα παιδί και της έστειλαν διαταγή πληρωμής, τον Γιώργο που έχει καρκίνο και του βάλανε το σπίτι στον πλειστηριασμό, τον Θανάση που επειδή καθυστέρησε τρεις δόσεις του ζητάνε 2000 για να μην χάσει το σπίτι του. Την Τρίτη υπερασπιζόμαστε την κάθε Μαρία, τον κάθε Γιώργο, τον κάθε Θανάση που βρίσκεται σε αυτή την θέση.

Καλούμε κάθε οφειλέτη που βρίσκεται σε αυτή την θέση ή νιώθει ότι τελικά θα αναγκαστεί να έρθει σε αυτή την κατάσταση να έρθει στην κινητοποίηση, να έρθει σε επαφή με το ΠΑΜΕ με σκοπό να γίνουμε περισσότεροι και δυνατότεροι ώστε να κάνουμε πράξη το σύνθημα: “κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη”.

Όλοι την Τρίτη 11πμ στην doValue στον ηλεκτρικό σταθμό της Καλλιθέας».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος