ΠΑΜΕ: Κινητοποίηση για τις απολύσεις συνδικαλιστών στη «Μαλαματίνα»

Array

Έξω από το Υπουργείο Εργασίας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις απολύσεις συνδικαλιστών στη «Μαλαματίνα», όπως αναφέρει το ΠΑΜΕ σε ανακοίνωσή του.

Συκεκριμένα επισημαίνει πως:

«Καταγγέλλουμε σε όλους τους εργαζόμενους και τις συνδικαλιστικές οργανώσεις την προκλητική κίνηση της εργοδοσίας της «Μαλαματίνα» που με τις πλάτες της κυβέρνησης προχώρησε πριν λίγο στις απολύσεις του προέδρου του Επιχειρησιακού Σωματείου και προέδρου της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών Γιάννη Φραγκίδη αλλά και του προέδρου του Συνδικάτου Οδηγών – Πωλητών και Βοηθών Εμφιαλωμένων Ποτών Β. Ελλάδας, Άρη Μερκενίδη.

Οι απολύσεις δε θα περάσουν!

Η προσπάθεια τρομοκράτησης των εργαζομένων στη «Μαλαματίνα» που αγωνίζονται πολύμορφα όλο αυτό το διάστημα διεκδικώντας την ανάκληση των εκδικητικών και άδικων απολύσεων 15 συναδέλφων και την υπογραφή επιχειρησιακής ΣΣΕ, θα πέσει στο κενό!

Μετά την καταστολή, τα ΜΑΤ, τα χημικά επιχειρούν με τις απολύσεις συνδικαλιστών να σβήσουν τις αγωνιστικές φωνές και διεκδικήσεις!

Η τρομοκρατία δε θα περάσει!

Τώρα χρειάζεται να εκφραστεί ακόμα μεγαλύτερη αλληλεγγύη στον αγώνα των συναδέλφων μας στη «Μαλαματίνα».

Καλούμε αύριο Πέμπτη 29/9, στις 5:30μμ τους εργαζόμενους και τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, σε μαζική παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Εργασίας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος