Παλαιό Φάληρο: Απολογία για την Πέμπτη πήρε ο «βιαστής με το τατουάζ»

Array

Ενώπιον της πρώτης ανακρίτριας βρέθηκε ο 45χρονος αποκαλούμενος και ως «βιαστής με τον τατουάζ», ενώ εντέλει έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη 3 Νοεμβρίου στις 12:00. Για την ώρα δεν έχει οριστεί δικηγόρος για τον άνδρα.

Ο άνδρας είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες του βιασμού, της αρπαγής, της απόπειρας βιασμού 34χρονης γυναίκας και για απόπειρα βιασμού ακόμη μιας γυναίκας στο Παλαιό Φάληρο.

Ο 45χρονος είχε διαφύγει στην πατρίδα του την Αλβανία, τέσσερις ημέρες μετά τις επιθέσεις στο Παλαιό Φάληρο.

Η Ασφάλεια τον είχε ταυτοποιήσει από τα βίντεο που τον είχαν καταγράψει και από τις περιγραφές των δυο θυμάτων του και είχαν ξεκινήσει οι διαδικασίες για την έκδοση διεθνούς εντάλματος σύλληψης σε βάρος του. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 45χρονος είχε βρεί καταφύγιο σε διαμέρισμα στην Αυλώνα όπου έγινε επιχείρηση των αλβανικών αρχών.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος σε επικοινωνίες του με τον Αλβανό ομόλογό του είχε ζητήσει τη μέγιστη δυνατή κινητοποίηση των αλβανικών αρχών για τον εντοπισμό του 45χρονου. Γύρω στις 02.30 τα ξημερώματα ο κατηγορούμενος παραδόθηκε σε έλληνες αστυνομικούς στο μεθοριακό σταθμό της Κακκαβιάς. Οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ και παραπέμπεται ενώπιον των δικαστικών αρχών.

Η Αστυνομία ερευνά εάν είχε επιτεθεί και σε άλλες γυναίκες. “Ακόμη και τώρα όποια γυναίκα θεωρεί ότι έχει αποπειραθεί ο συγκεκριμένος δράστης να κάνει το ίδιο και με κάποια άλλη κοπέλα μπορεί να προσέλθει σε αστυνομικό τμήμα ή και στην ΓΑΔΑ, να τον καταγγείλει, να βοηθήσει να συνεχιστεί η έρευνα αν όντως υπήρξαν και αλλά υποψήφια θύματα” τόνισε στην ΕΡΤ η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, Κωνσταντίνα Δημογλίδου.

Ο βιασμός της 34χρονης έγινε σε πάρκο δίπλα σε στάση στο Φάληρο. Το θύμα είχε περιγράψει τα χαρακτηριστικά του βιαστή και είχε καταθέσει ότι ο άνδρας έφερε τατουαζ στο δεξί του χέρι. Περίπου τρεις ώρες πριν το βιασμό είχε επιτεθεί σε 24χρονη οδηγό, στην ίδια περιοχή. Όρμησε στο ΙΧ της την ώρα που είχε σταματήσει στο φανάρι, την απείλησε και της ζήτησε να κατευθυνθεί προς ένα παρκάκι. Η γυναίκα ευτυχώς αντέδρασε ψύχραιμα, έφτασε μέχρι ένα ταχυφαγείο που ήταν ανοιχτό, ζήτησε βοήθεια και ο δράστης αναγκάστηκε να διαφύγει. Οι κάμερες είχαν καταγράψει τις σκηνές έξω από το κατάστημα.

Ρεπορτάζ: Άννα Βλαχοπαναγιώτη 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος