Έντονη βροχόπτωση και κατά τόπους καταιγίδες σημειώθηκαν μετά το μεσημέρι της Δευτέρας (12/6) στην Αττική.
Ο φωτογραφικός φακός της Eurokinissi αποτύπωσε εντυπωσιακές εικόνες με το ουράνιο τόξο πάνω από την Αθήνα με φόντο την Ακρόπολη.
Δείτε τις φωτογραφίες
Σημειώνεται ότι ισχυρές καταιγίδες σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της Δευτέρας 12/06 κυρίως στα ηπειρωτικά τμήματα, με μεγάλα ύψη βροχής και έντονη ηλεκτρική δραστηριότητα, επαληθεύοντας την πρωινή ανακοίνωση του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr.
Σύμφωνα με το σύστημα ανίχνευσης κεραυνών ΖΕΥΣ του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr, έως τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας 12/06, στον Ελλαδικό χώρο έχουν καταγραφεί 2400 κεραυνοί. Παράλληλα, μεγάλα ύψη βροχής σημειώθηκαν στα ηπειρωτικά με το μεγαλύτερο ύψος βροχής να καταγράφεται στο Γεράκι Λακωνίας με 51 mm.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος