«Όσα μου είχε πει η μητέρα στο τηλέφωνο» – Ά. Μαστοράκου στην ΕΡΤ μετά από τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας (video)

Για μια μεγάλη δικαίωση για τους γιατρούς της Πάτρας, διότι όπως είπε έθεσαν πρώτοι τα ερωτηματικά και υπήρχε μια μεγάλη αγωνία για το αν θα βρεθεί ο τρόπος να αποδειχθεί επιστημονικά το τι ακριβώς συνέβη στην 9χρονη Τζωρτζίνα, έκανε λόγο μιλώντας στην ΕΡΤ, η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας, Άννα Μαστοράκου, μετά και τις ραγδαίες εξελίξεις με την ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και το ένταλμα σύλληψης σε βάρος της μητέρας, στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας, που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη.

Η ίδια μεταξύ άλλων πρόσθεσε: «Δεχόμουν ριπές από κλήσεις από απόρρητο τηλέφωνο. Κάποιοι είχαν προφανώς ενοχληθεί. Είχα και μια τηλεφωνική επικοινωνία με την μαμά, η οποία με είχε πάρει στην αρχή λέγοντας ότι δεν έχω καμία θέση στην υπόθεση διότι δεν είμαι θεράπων γιατρός. Της εξήγησα ότι έχω θεσμική υποχρέωση να μεταφέρω την άποψη των θεραπόντων ιατρών και φυσικά να απαντήσουμε στα ερωτήματα της κοινωνίας (…) Η Τζωρτζίνα στο Καραμανδάνειο είχε “φύγει” όταν οι γιατροί μπήκαν στον θάλαμο και μετά από 55 λεπτά ανένηψε μετά από συνταρακτικές προσπάθειες των γιατρών».

Πηγή: ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος