Όλο το χρονικό της σύλληψης του τερματοφύλακα που κατηγορείται για βιασμό μαθήτριας – Τι υποστηρίζει ο ίδιος

Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε στον τερματοφύλακα ομάδας της Σούπερ Λιγκ, ο οποίος και συνελήφθη μετά από καταγγελία για βιασμό ανήλικης μαθήτριας από το Βέλγιο σε μπαρ στο Κολωνάκι. Ο ποδοσφαιριστής το ίδιο βράδυ ενεπλάκη μαζί με συμπαίκτη του και σε καβγά με τους συμμαθητές της μαθήτριας, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και ποσότητα ναρκωτικών. Άμεσα η ομάδα της Σούπερ Λιγκ διέκοψε τη συνεργασία με τους δύο ποδοσφαιριστές.

Η σεξουαλική επίθεση, σύμφωνα με την καταγγελία της ανήλικης, έγινε γύρω στις δύο τα ξημερώματα σε μπαρ στο Κολωνάκι. Εκεί διασκέδαζε ο 33χρονος ποδοσφαιριστής, με έναν συμπαίκτη του και μια παρέα μαθητών από το Βέλγιο που έχουν έρθει εκδρομή στην Αθήνα.

Ο τερματοφύλακας φέρεται αρχικά να έκανε άσεμνες χειρονομίες στη 17χρονη και στη συνέχεια όπως αναφέρουν πηγές της αστυνομίας, φέρεται να την κακοποίησε σεξουαλικά.

Η ανήλικη είπε αμέσως στους φίλους της τι είχε συμβεί και εκείνοι ήρθαν στα χέρια μαζί του. Αστυνομικοί που περνούσαν από το σημείο προσήγαγαν τον ποδοσφαιριστή και 8 μαθητές στο Τμήμα Ασφάλειας Συντάγματος.

Εκεί η μαθήτρια αναγνώρισε τον 33χρονο ποδοσφαιριστή και οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες. Στην τσέπη του βρέθηκε 1,5 γραμμάριο ηρωίνης.

Ο ποδοσφαιριστής, πατέρας 3 ανήλικων παιδιών, φέρεται να υποστήριξε: «Ό, τι έχω να πω θα το πω στο δικαστήριο. Αρνούμαι ότι την βίασα, χόρεψα μαζί της στο μπαρ και τίποτα άλλο».

O 33χρονος που συνελήφθη και ο συμπαίκτης που ήταν μαζί του στο μπαρ, με απόφαση του προέδρου της ΠΑΕ Βόλος τέθηκαν άμεσα εκτός ομάδας.

«Η πράξη που έκανε απέναντι σε ανήλικο κοριτσάκι, δεν είναι αποδεκτό για μένα, δεν ξέρω για άλλο κόσμο, είναι ντροπή δηλαδή και για αυτό θα τιμωρηθεί. θα γίνει διακοπή συμβολαίου, δεν θα έχει καμία σχέση με το κλαμπ του Βόλου» ανέφερε ο Αχιλλέας Μπέος.

Ο γνωστός τερματοφύλακας ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη. Η ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του αφορά 3 αδικήματα:

  • Βιασμός
  • Προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου
  • Προμήθεια-κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Στην κατοχή ενός από τους Βέλγους μαθητές που οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα βρέθηκε ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία

Ρεπορτάζ: Νίκος Κουντούρης, Άννα Βλαχοπαναγιώτη, Ελένη Ραυτοπούλου, Χαρά Γιαννοπούλου

Σχετικό Άρθρο: Μπέος για τερματοφύλακα: Αδιανόητο αυτό που συνέβη – Ζήτησε δικηγόρο και αρνήθηκα

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος