Κολωνάκι: Ποινική δίωξη για κακούργημα κατά γνωστού ποδοσφαιριστή μεγάλης ΠΑΕ για βιασμό ανήλικης – Απολογείται τη Μ. Πέμπτη

Γνωστός ποδοσφαιριστής, μέλος ομάδας της Super League συνελήφθη στην περιοχή του Κολωνακίου για ασελγείς πράξεις σε βάρος κοπέλας σε μπαρ.

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος κατά του γνωστού ποδοσφαιριστή μεγάλης ΠΑΕ ασκήθηκε από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών μετά την καταγγελία ανήλικης για βιασμό της από τον τερματοφύλακα σε μπαρ του κέντρου της Αθήνας. 

Σε βάρος του ποδοσφαιριστή ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα εξής αδικήματα:

  • Βιασμός χωρίς συναίνεση
  • Προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου
  • προμήθεια-κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση.

Ο συλληφθείς παραπέμφθηκε σε ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Μεγάλη Πέμπτη (13.04.2023).

Η σεξουαλική επίθεση, σύμφωνα με την καταγγελία της ανήλικης, σημειώθηκε στις δύο τα ξημερώματα σε γνωστό μπαρ στο Κολωνάκι.

Ο 33χρονος τερματοφύλακας, αρχικά παρενόχλησε την 17χρονη μαθήτρια από το Βέλγιο, που διασκέδαζε με συμμαθητές της στο νυχτερινό μαγαζί, και στη συνέχεια όπως αναφέρουν πηγές της αστυνομίας, φέρεται την κακοποίησε σεξουαλικά. Η ανήλικη ενημέρωσε τους φίλους της για την ενέργεια του αλλοδαπού ποδοσφαιριστή, και ήρθαν στα χέρια μαζί του. Ενημερώθηκε η αστυνομία, προσήχθησαν έξι άτομα στο Τμήμα Ασφάλειας Συντάγματος. Εκεί η μαθήτρια αναγνώρισε τον τερματοφύλακα ως τον δράστη που την βίασε, και συνελήφθη.

Στην κατοχή του οι αστυνομικοί βρήκαν και 1,5 γραμμάριο ηρωίνης. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για βιασμό, και για παράβαση του Νόμου Περί Ναρκωτικών, και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα. Η ανήλικη θα εξεταστεί από ιατροδικαστή, για να διαπιστωθεί αν ευσταθεί η καταγγελία της.

Ρεπορτάζ: Άννα Βλαχοπαναγιώτη, Γιώργος Γεραφέντης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος