Ο καιρός με τον Σάκη Αρναούτογλου: Ηλιοφάνεια με αραιές συννεφιές το Σάββατο (video)

Το Σάββατο η μέρα θα ξεκινήσει με άστατο καιρό στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα και λίγα φαινόμενα παροδικού χαρακτήρα με τη μορφή μπόρας. Η Κρήτη τις προμεσημβρινές ώρες θα έχει πιο άστατο καιρό, με μπόρες και καταιγίδες.
Στην υπόλοιπη χώρα η μέρα θα ξεκινήσει με ηλιοφάνεια, καλή διαύγεια και ορατότητα και κάποιες αραιές συννεφιές στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Μετά το μεσημέρι στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα ο καιρός θα ανοίξει ενώ και στην Κρήτη η αστάθεια θα αρχίσει να περιορίζεται.
Στην υπόλοιπη χώρα θα κυριαρχήσει ηλιοφάνεια εκτός από τα δυτικά-βορειοδυτικά όπου θα έχουμε αραιές συννεφιές, τοπικά πυκνότερες, κυρίως από αργά το μεσημέρι και το απόγευμα.

Η Αττική θα έχει ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας και προς το απόγευμα κάποιες αραιές συννεφιές στα βόρειοδυτικά, οι οποίες θα πυκνώσουν και στις υπόλοιπες περιοχές του νομού κατά τη διάρκεια των νυχτερινών ωρών.
Οι άνεμοι όχι τόσο ενισχυμένοι αλλά το πρωί μπορεί στα ανατολικά να φτάσουν και τα 6 με 7 μποφόρ, και η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 17 με 26 βαθμούς Κελσίου.

Η Θεσσαλονίκη και η Κεντρική Μακεδονία θα έχει αρχικά ηλιοφάνεια και καλή διαύγεια, ενώ μέσα στην ημέρα αραιές συννεφιές κατά τόπους πιο πυκνές θα κάνουν την εμφάνιση τους στην Πέλλα στην Πιερία και στην Ημαθία και στα πιο κεντρικά και βόρεια τμήματα της υπόλοιπης περιφέρειας. Προς το βράδυ αυτές οι αραιές συννεφιές θα πυκνώσουν λίγο περισσότερο.
Οι άνεμοι από διάφορες διευθύνσεις, μετά το μεσημέρι νότιοι, στα 3 με 4 μποφόρ, και η θερμοκρασία στους 11 με 23 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος