Ο καιρός με τον Σάκη Αρναούτογλου: Ηλιοφάνεια με τοπικές βροχές το Σαββατοκύριακο – Καταιγίδες τη Δευτέρα

Με αρκετή ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές της χώρας θα ξεκινήσει το πρωί του Σαββάτου, θα υπάρξει όμως και συννεφιά στα δυτικά-βορειοδυτικά και τα νησιά του νοτιοανατολικού Αιγαίου, με πιθανότητα για παροδικές βροχές.

Το απόγευμα του Σαββάτου συννεφιά και τοπικές μπόρες αναμένεται να επηρεάσουν τη Βόρεια Ελλάδα, μέχρι το βράδυ όμως τα φαινόμενα θα υποχωρήσουν. Οι άνεμοι νοτιοδυτικοί στα 5 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι τους 25 βαθμούς Κελσίου στα ανατολικά.

Στην Αττική θα υπάρξουν το πρωί αραιές συννεφιές, κατά τη διάρκεια της ημέρας όμως θα επικρατήσει ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί στα 5 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία από 13 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία προβλέπεται αρκετή ηλιοφάνεια τις πρωινές ώρες ενώ από το μεσημέρι και μετά αναμένεται συννεφιά με διάσπαρτες μπόρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι νότιοι στα 4 με 5 μποφόρ.

Την Κυριακή αναμένονται ασθενείς βροχές στη δυτική Ελλάδα, την κεντρική Πελοπόννησο, την Αττική και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου. Οι άνεμοι νότιοι στα 4 με 5 μποφόρ.

Η Δευτέρα αναμένεται να ξεκινήσει με αρκετές βροχοπτώσεις στις περισσότερες περιοχές της χώρας και ειδικότερα στην Μακεδονία και τη Θράκη, ενώ θα υπάρξει και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας. Οι άνεμοι νότιοι στα 7 με 8 μποφόρ.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος