Νέα Σμύρνη: Συνελήφθη 40χρονος για τον τραυματισμό 34χρονου έξω από γήπεδο

Συνελήφθη ο 40χρονος που πυροβόλησε και τραυμάτισε 34χρονο φίλαθλο της ίδιας ομάδας, εξωτερικά του γηπέδου στη Νέα Σμύρνη, πριν τη διεξαγωγή αγώνα βόλεϊ το Σάββατο το απόγευμα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ: Από την Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ταυτοποιήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 40χρονος, ο οποίος το Σάββατο το απόγευμα εξωτερικά γηπέδου στη Νέα Σμύρνη πριν την έναρξη αγώνα βόλεϊ πυροβόλησε και τραυμάτισε έναν 34χρονο, έπειτα από διαπληκτισμό που σημειώθηκε μεταξύ πέντε ατόμων, φιλάθλων της ίδιας ομάδας.

Ο τραυματίας διακομίστηκε σε νοσοκομείο συνοδεία αστυνομικών και από το σημείο που έλαβε χώρα ο πυροβολισμός περισυλλέχθηκαν κάλυκας, 5 φυσίγγια, πτυσσόμενο γκλοπ, καθώς και διενεργήθηκε έρευνα από κλιμάκιο εγκληματολογικών ερευνών για τη συλλογή πειστηρίων.

Από την ανωτέρω υπηρεσία σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 40χρονου για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράβαση της αθλητικής νομοθεσίας, περί όπλων και διατάραξη κοινής ειρήνης.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε μαχαίρι (ματσέτα) συνολικού μήκους 56 εκατοστών, με μήκος λάμας 42 εκατοστά. Ο 40χρονος οδηγείται στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Επιμέλεια: Ζώης Κακκαβάς

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος