Νέα Σμύρνη: Έμπειρος ο εκτελεστής, 7 κάλυκες στο σημείο – Ενδείξεις για συνεργό

Array

Τον δράστη της διπλής δολοφονίας στην πλατεία της Νέας Σμύρνης αναζητούν οι Αρχές με τα στοιχεία να δείχνουν ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

To έγκλημα έγινε μπροστά στα μάτια δεκάδες θαμώνων, στην καφετέρια που βρίσκεται σε κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης. Αγνοώντας ότι υπήρχε κόσμος, και κοντά υπήρχαν και παιδιά, ο δολοφόνος πυροβολησε τα θύματά του από μικρή απόσταση.

Νεκρός είναι ένας αλβανος υπήκοος , 41 ετών. Οι σφαίρες τον βρήκαν στο κεφάλι. Ο 44χρονος συμπατριώτης του, τραυματίστηκε σοβαρά στη κοιλιά και στο στήθος. Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός όπου υπέκυψε στα βαριά τραύματά του.

Στο ίδιο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και μια γυναίκα πελάτισσα του καταστήματος, που τραυματίστηκε από εξοστρακισμό βολίδας, στην κοιλιακή χώρα αλλά δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή της.

Ο δράστης μετά την ένοπλη επίθεση, έφυγε τρέχοντας και χάθηκε στο σκοτάδι. Η περιοχή αποκλείστηκε από αστυνομικές δυνάμεις, και η σκηνή του εγκλήματος ερευνήθηκε από αξιωματικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών και προσωπικό της Σήμανσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες το νεότερο σε ηλικία θύμα, έχει απασχολήσει στο παρελθόν για διακίνηση παράτυπων μεταναστών.

Το προφίλ του δράστη

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ Κώστα Παπαδόπουλο, πρόκειται για ένα χτύπημα υψηλού ρίσκου από έμπειρο εκτελεστή καθώς μπήκε ανάμεσα σε κόσμο πυροβόλησε 7 φορές και έφυγε πεζός. Ενδεχομένως να τον περίμενε σε κοντινή απόσταση κάποιος συνεργός.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Γεραφέντης, Κώστας Παπαδόπουλος, Αντώνης Δοβώνης ΕΡΤ 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος