Νέα rapid test στον Ασπρόπυργο την Τρίτη 23 Μαρτίου

Συνεχή rapid test γίνονται στο Δήμο του Ασπρόπυργου, με το νέο κύκλο να έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη, 23 Μαρτίου 2021 στην Παραλία Ασπροπύργου στο χώρο του Β’ ΚΑΠΗ κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού στο τηλέφωνο 2105573549 (Υπεύθυνος, κ. Αντώνιος Κοναξής, Αντιπρόεδρος Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η.).

Ο Δήμος αναφέρει πως: “Υπενθυμίζουμε στα προς εξέταση άτομα ό,τι:

*Η εξέταση θα πραγματοποιείται έπειτα από τηλεφωνικό ραντεβού.

*Για την μετακίνησή τους απαιτείται μήνυμα στο 13033 (κωδικός 1).

*Θα πρέπει υποχρεωτικά να έχουν μαζί τους ΑΜΚΑ, αστυνομική ταυτότητα και αποδεικτικό διαμονής (λογαριασμό τηλεφώνου, ΔΕΚΟ, τράπεζας κ.ά.).

*Θα πρέπει να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες που προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα (μάσκες, αποστάσεις ασφαλείας κτλ.)”.

Νέα rapid test στον Ασπρόπυργο την Τρίτη 23 ΜαρτίουΓια τη μέχρι τώρα μεγάλη  προσέλευση των κατοίκων του Ασπρόπυργου στην πρωτοβουλία του Οργανισμού Άθλησης και Φροντίδας, Νεολαίας και Τρίτης Ηλικίας (Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η.) του Δήμου Ασπροπύργου στη διεξαγωγή δειγματοληπτικών ελέγχων – rapid test για την ανίχνευση του ιού COVID-19 με κύριο στόχο τη διαφύλαξη της Δημόσιας Υγείας, τόσο ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου όσο και ο Πρόεδρος του Οργανισμού Άθλησης και Φροντίδας, Νεολαίας και Τρίτης Ηλικίας – Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η., κ. Ιωάννης Κατσαρός “εκφράζουν την ικανοποίησή τους σχετικά με την ανταπόκριση των κατοίκων αλλά και τον επαγγελματισμό που επέδειξε το νοσηλευτικό προσωπικό του Οργανισμού, τόσο στη διενέργεια των εξετάσεων όσο και στη ομαλή διεξαγωγή όλης της διαδικασίας”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος