Δολοφονία 17χρονης στο Περιστέρι: Ασφυκτικό θάνατο «έδειξε» η νεκροψία – Εξαφανισμένος ο σύντροφός της

Array

Νεκρή βρέθηκε μια νεαρή γυναίκα, περίπου 17 ετών, μέσα στο διαμέρισμά της στο Περιστέρι, με την Αστυνομία να εξετάζει το ενδεχόμενο ακόμα μίας γυναικοκτονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η κοπέλα εντοπίστηκε από τη μητέρα της και την αδελφή της, το βράδυ της Δευτέρας, δολοφονημένη στο σπίτι της επί της οδού Αραχώβης. Η σορός της έφερε μώλωπες, ενώ η νεκροψία-νεκροτομή αναμένεται να δώσει τις απαντήσεις ως προς την αιτία θανάτου.

Η πρώτη εικόνα από την εξέταση του ιατροδικαστή πάντως είναι ότι ο θάνατος της 17χρονης προκλήθηκε από ασφυξία, πιθανότατα από κλείσιμο των αεραγωγών σε στόμα και μύτη.

Η αστυνομία ήδη αναζητά τον σύντροφό της, πακιστανικής καταγωγής, καθώς θεωρεί ότι είναι ο κύριος ύποπτος για τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας δεδομένου ότι δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης στο σπίτι, που σημαίνει ότι η κοπέλα άνοιξε στον δολοφόνο. Φέρεται ως ο τελευταίος άνθρωπος ο οποίος την είδε ζωντανη.

Η αστυνομία έχει ήδη λάβει καταθέσεις από τους συγκάτοικους του, οι οποίοι ανέφεραν ότι χθες λίγο πριν τα μεσάνυχτα πήγε στο σπίτι τους, το οποίο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση, μάζεψε τα πράγματά του και έφυγε.

Καταθέσεις έδωσαν και η μητέρα και η αδελφή του θύματος, ενώ προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Φίλη της 17χρονης, μιλώντας στην ΕΡΤ, τόνισε ότι ο σύντροφός της ήταν μεγαλύτερης ηλικίας, ήσυχος άνθρωπος και δεν φαινόταν ότι μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο. Σύμφωνα με την ίδια, ήταν περίπου πέντε μήνες μαζί, ενώ το θύμα δεν είχε αναφέρει κάτι για τσακωμούς.

Εάν διαπιστωθεί ότι πρόκειται για γυναικοκτονία, αυτή θα είναι η τρίτη στη χώρα μας μέσα σε λίγα 24ωρα. Η πρώτη διαπράχθηκε στο Ρέθυμνο και η δεύτερη την Κυριακή στη Ζάκυνθο.

Ρεπορτάζ Κώστας Παπαδόπουλος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος