Ζάκυνθος: 49χρονος δολοφόνησε τη γυναίκα του και πήγε στη δουλειά του σαν να μην συνέβη τίποτα – Συνελήφθη από τις αρχές

Array

Μία ώρα πριν τα μεσάνυχτα της Κυριακής, ο 49 ετών αλβανικής καταγωγής, καθ’ ομολογία συζυγοκτόνος, πήγε στο σπίτι στο Τσιλιβί και άρχισε βρίζοντας και φωνάζοντας να χτυπά την πόρτα. Όταν η σύζυγός του, η οποία στο παρελθόν τον είχε καταγγείλει για ενδοοικογενειακή βία, δεν του άνοιξε, εκείνος έσπασε το τζάμι της πόρτας και μπήκε μέσα. Αμέσως άρχισε να την χτυπά άγρια στο κεφάλι και στο σώμα, ενώ την μαχαίρωσε στον θώρακα και στο στήθος. Η 40χρονη αιμόφυρτη κατάφερε να πάει στην διπλανή πόρτα, στην γειτόνισσα για να ζητήσει βοήθεια, όπου και εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης συνέχιζε να την χτυπά. Οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία, ενώ ασθενοφόρο παρέλαβε την τραυματισμένη γυναίκα, η οποία όμως δεν τα κατάφερε και έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Λίγο πριν φτάσει το ασθενοφόρο, σύμφωνα με τους γείτονες, στο σπίτι έφτασαν και τα δύο ανήλικα παιδιά τους. Το ζευγάρι έχει άλλο ένα παιδί, ενήλικο, που ζει σε άλλη επαρχιακή πόλη. Ο 49 ετών συζυγοκτόνος μετά την πράξη του εξαφανίστηκε. Άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου, τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν σήμερα το πρωί, στην περιοχή του Κεριού, στην οποία εργαζόταν αυτό το διάστημα ως οικοδόμος. Ο δράστης ομολόγησε την πράξη του και θα οδηγηθεί αύριο στην εισαγγελέα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος