Μενίδι: Τέσσερις σφαίρες στο δημοτικό σχολείο που σκοτώθηκε ο 11χρονος Μάριος

Τέσσερις βολίδες από όπλο αντίκρισαν το πρωί της Δευτέρας (24.04.2023) οι μαθητές του σχολείου στο Μενίδι όπου έχασε τη ζωή του από αδέσποτη σφαίρα, πριν από περίπου έξι χρόνια, ο 11χρονος Μάριος.

Ειδικότερα, χθες ήταν ημέρα που άνοιξαν και πάλι τα σχολεία για να υποδεχθούν τους μαθητές μετά τις διακοπές του Πάσχα και οι γονείς, οι καθηγητές και οι μαθητές όπου βρέθηκαν στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών στο Μενίδι διαπίστωσαν ότι στον προαύλιο χώρο υπήρχαν τέσσερις σφαίρες των 9 χιλιοστών, οι οποίες προέρχονταν πιθανότατα από αδέσποτους πυροβολισμούς που είχαν πέσει το Πάσχα. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία η οποία περισυνέλεξε τα βλήματα και μεταφέρθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια να δουν αν προέρχονται από κάποιο όπλο το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί ξανά στο παρελθόν.

Δυστυχώς όμως πρόκειται για ένα νέο εύρημα το οποίο έχει προκαλέσει και πάλι έντονη ανησυχία, καθώς μόλις το 2017 από αδέσποτη σφαίρα είχε χάσει τη ζωή του ένα 11χρονο παιδί, ο Μάριος, μια είδηση που τότε πραγματικά σκόρπισε θλίψη στο πανελλήνιο και που ακόμα και σήμερα αποτελεί θέμα συζήτησης κάθε φορά που προκύπτει ανάλογο περιστατικό. Δεν είναι η πρώτη φορά που οι κάτοικοι του Μενιδίου διαμαρτύρονται, εκφράζουν την αγωνία τους αλλά την οργή τους για τις αδέσποτες σφαίρες ωστόσο, ειδικά το να τις δει κανείς σε σχολείο και μάλιστα στο συγκεκριμένο ξύπνησε τους χειρότερους εφιάλτες.

Ρεπορτάζ: Κώστας Παπαδόπουλος | ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος