Σορός άνδρα εντοπίστηκε, το μεσημέρι της Τετάρτης, στη θαλάσσια περιοχή «Καλαμιτσίου» στη Μάνη και άμεσα ενημερώθηκε από την Αστυνομία η Λιμενική Αρχή Καλαμάτας.
Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καλαμάτας, όπου διαπίστωσαν ότι πρόκειται για άνδρα 60-65 ετών. Από την κατάσταση στην οποία βρέθηκε η σορός, δεν φαίνεται να βγήκε από τη θάλασσα, η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.
Ο άνδρας δεν είχε χαρτιά που να δείχνουν την ταυτότητά του, η σορός θα μεταφερθεί στην Κόρινθο σήμερα ή αύριο για να πραγματοποιηθεί ιατροδικαστική εξέταση.
Η σορός, που εντοπίστηκε από άτομα που έκαναν κάμπινγκ στην περιοχή, ανασύρθηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του εθελοντικού συλλόγου «ΓΑΙΑ» στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας.
Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καλαμάτας διενεργεί την προανάκριση.
Ρεπορτάζ: Κ. Γαζούλης
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος