Μ. Κατρίνης: Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε σε ρόλο πρωταγωνιστή εν όψει εθνικών εκλογών

Στις 6:00 το απόγευμα ξεκινάει στο κλειστό στάδιο ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ του Φαλήρου το 3ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, με κεντρικό σύνθημα: «Η Κοινωνία στο Προσκήνιο». H ηγεσία του κόμματος επιδιώκει το συνέδριο να καταστεί ουσιαστικός πολιτικός σταθμός στην δυναμική πορεία του, που ξεκίνησε από τον Δεκέμβριο με την εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη.

Ο Επικεφαλής της ΚΟ του ΚΙΝΑΛ, Μιχάλης Κατρίνης, μίλησε στην ΕΡΤ και την εκπομπή “Συνδέσεις” και τόνισε ότι στο σημερινό συνέδριο, “που είναι ένας ενδιάμεσος σταθμός, επιβεβαιώνεται το μήνυμα της ανανέωσης και της προοπτικής, της ενότητας και της συστράτευσης, κυρίως όμως επιβεβαιώνονται οι προσδοκίες των πολιτών, πέραν όσων ψήφισαν στις εσωκομματικές διαδικασίες, ότι το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε και επέστρεψε για να έχει ρόλο πρωταγωνιστή στο πολιτικό σύστημα εν όψει και των εθνικών εκλογών, που φαίνεται ότι έχουν μπει στην τελική ευθεία“.

Για τις δημοσκοπήσεις τόνισε ότι τον τελευταίο καιρό το ΚΙΝΑΛ είναι το μόνο κόμμα που κερδίζει και φαίνεται ότι η πρότασή του αγκαλιάζεται από όλο και περισσότερους πολίτες.

Είναι ένας αγώνας δύσκολος και καθημερινός και θα τον δώσουμε με τους πολίτες συμμέτοχους. Το ΠΑΣΟΚ έχει μια τάση ανάκαμψης και ο κόσμος αγκαλιάζει αυτήν την προσπάθεια. Είμαστε αισιόδοξοι και συνεχίζουμε την προσπάθεια για να φέρουμε τα προβλήματα των πολιτών στο επίκεντρο“.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος