Λέσβος: Πυρετώδεις προετοιμασίες στον Καρά Τεπέ για την επίσκεψη του Πάπα

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στην προσωρινή δομή του Καρά Τεπέ με αφορμή την επίσκεψη του Πάπα Φραγκίσκου στη Λέσβο την Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου.

Ο Ποντίφικας θα φτάσει στο ΚΥΤ στις 10:45 το πρωί όπου θα τον υποδεχθούν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο ευρωπαίος Επίτροπος, Μαργαρίτης Σχοινάς, και ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης.

Εκεί θα έχει στηθεί μια τέντα, χωρητικότητας 200 ατόμων, όπου ο Πάπας Φραγκίσκος θα απευθύνει μήνυμα ειρήνης φιλίας και αγάπης προς όλον τον κόσμο και θα τελέσει  την προσευχή Angelus, ενώ παιδική χορωδία αποτελούμενη από παιδιά που διαμένουν στο ΚΥΤ θα ψάλει ύμνο.

Τέλος, ο Ποντίφικας θα συναντηθεί με πρόσφυγες -ο ίδιος εξέφρασε την επιθυμία να τους επισκεφθεί στους οικίσκους όπου διαμένουν- και με αυτή τη συνάντηση θα ολοκληρώσει την επίσκεψή του στο νησί.

Εντωμεταξύ, πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες και στις υποδομές στη προσωρινή δομή του Καρά Τεπέ καθώς αυτή την εβδομάδα, θα τοποθετηθούν επιπλέον 93 οικίσκοι όπου θα αντικαταστήσουν όλες τις σκηνές του ΚΥΤ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος