Le Monde για 33χρονη: Η Ελλάδα οργισμένη με τη “Μήδεια της Πάτρας”

Άρθρο για την υπόθεση των θανάτων των τριών κοριτσιών από την Πάτρα φιλοξενεί η γαλλική εφημερίδα Le Monde υπό τον τίτλο: “H Ελλάδα μαινόμενη κατά της Μήδειας της Πάτρας“.

Το ρεπορτάζ ξεκινά με αναφορά στα πραγματικά περιστατικά, τις δηλώσεις της 33χρονης και στις ενδείξεις για ενοχή της. Παράλληλα όμως σχολιάζεται η κάλυψη της υπόθεσης από τα ελληνικά Μέσα και συσχετίζεται η υπόθεση με τη Μήδεια της ελληνικής μυθολογίας. “Μήπως ήθελε να τιμωρήσει τον Μάνο, κάνοντας κακό στα παιδιά τους;” διερωτάται η ρεπόρτερ “βλέποντας” πίσω από τον πατέρα έναν άλλο Ιάσωνα.

Στο ρεπορτάζ της Le Monde γίνεται ακόμα αναφορά στην εκταφή της Τζωρτζίνας και στον τρόπο που καλύφθηκε τηλεοπτικά, αλλά και στο τάμπλετ της μικρής, που σε πρώτη φάση, βρέθηκαν μόνο κινούμενα σχέδια.

Η εφημερίδα Le Monde αφήνει επίσης αιχμές για την έρευνα που προηγήθηκε γύρω από τους θανάτους των παιδιών, ενώ στέκεται και στα προβλήματα με τις κοινωνικές υπηρεσίες, μετά την αποκάλυψη του οργανισμού “Χαμόγελο του Παιδιού” ότι υπήρχε καταγγελία για κακοποίηση της μεγαλύτερης κόρης του ζευγαριού.

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο της Le Monde εδω

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος