Κουκάκι: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 53χρονο – Θα απολογηθεί την Τετάρτη

Ποινική δίωξη για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και για τα πλημμελήματα της οπλοχρησίας και απειλής σε βάρος της γυναίκας του, άσκησε πριν από λίγο ο Εισαγγελέας στον 53χρονο καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνο από το Κουκάκι που την Παρασκευή (24/6) τα ξημερώματα μαχαίρωσε και σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του και στη συνέχεια κάλεσε το γιο του και ομολόγησε το έγκλημά του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ακολούθως αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση για την 46χρονη και σύμφωνα με αυτή η γυναίκα έφερε δύο χτυπήματα με μαχαίρι, ένα στην πλάτη που έκοψε τις αρτηρίες κι ένα στη δεξιά θωρακική χώρα που τρύπησε τον πνεύμονα. Η άτυχη γυναίκα έφερε μώλωπες στο πρόσωπο και στο σώμα.

Μαρτυρικός ο θάνατός της 

Η 46χρονη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Κώστα Στάμου, φαίνεται πως είχε ένα βασανιστικό θάνατο με τα τελευταία λεπτά της ζωής της ήταν αρκετά μαρτυρικά καθώς όπως κατέθεσε την Παρασκευή (24/6) ο 53χρονος στους αστυνομικούς προτού την μαχαιρώσει φαίνεται πως την ξυλοκόπησε. Ο άντρας ήταν πρώην αθλητής της πάλης. Η γυναίκα βασανίστηκε πριν πέσει νεκρή από το μαχαίρι της κουζίνας.

Όλα έγιναν το βράδυ της Πέμπτης (23/6). Ο 53χρονος πήγε στο σπίτι που έμεναν μαζί πριν λίγο καιρό καθώς τους τελευταίους μήνες ήταν σε διάσταση το ζευγάρι. Της είχε ζητήσει να βρεθούν για να συζητήσουν το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης, κάτι που η ίδια δεν ήθελε.

Κάποια στιγμή, ο 53χρονος, όπως κατέθεσε ο ίδιος, είδε μία βαλίτσα. Η γυναίκα έφτιαχνε μία βαλίτσα για να πάει ένα ταξίδι. Ο 53χρονος κατέθεσε ότι μόλις την είδε τον θόλωσε η ζήλεια, καθώς την ζήλευε παράφορα, άρχισε να της φωνάζει, πιάστηκαν στα χέρια, την ξυλοκόπησε και την κυνηγούσε με ένα μαχαίρι της κουζίνας μέσα στο σπίτι. Αφού την τραυμάτισε στην πλάτη, όταν έπεσε κάτω η γυναίκα της κάρφωσε δύο μαχαιριές μία στο στήθος και μία στην ωμοπλάτη. Στη συνέχεια την τύλιξε με την κουρτίνα του σπιτιού. Πριν φύγει κάλεσε τον 24χρονο γιο τους, στον οποίο ομολόγησε το έγκλημα και τον ενημέρωσε ότι σκότωσε την 46χρονη μητέρα του. Στη συνέχεια έφυγε με το ΙΧ αυτοκίνητό του και προσπάθησε να αυτοκτονήσει, ρίχνοντάς το σε βράχια επί της παραλιακής λεωφόρου στο ύψος της Παλαιάς Φώκαιας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 53χρονος λίγο πριν ρίξει το αμάξι πάνω σε βράχια, επιχείρησε μ’ ένα μαχαίρι να κόψει τις φλέβες του.

Άννα Βλαχοπαναγιώτη

Γιώργος Γεραφέντης, Κώστας Στάμου

ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος