Κορυδαλλός – ενέδρα θανάτου: Τα «πλοκάμια» της Greek Mafia και τα σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές

Το «κουβάρι» της διπλής εκτέλεσης στον Κορυδαλλό το βράδυ της 7ης Ιουνίου, επιχειρούν να ξετυλίξουν οι Αρχές. DNA των δύο ανδρών που δολοφονήθηκαν, εντοπίστηκε μέσα στο αυτοκίνητο που βρέθηκε στον Νέο Κόσμο, με βαρύ οπλισμό.

Στο πλαίσιο αυτό, από τον έλεγχο που έγινε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου – γιάφκα, που είχε κλαπεί τον περασμένο Ιανουάριο από τη Νίκαια και εντοπίστηκε στο Νέο Κόσμο, ταυτοποιήθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας, το DNA των δύο θυμάτων, γνωστοί στο χώρο της νύχτας, με τα προσωνύμια «Ράμπο» και «Νιόνιος».

Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως οι δύο άνδρες, είχαν προχωρήσει σε προπαρασκευαστικές ενέργειες, με στόχο την δολοφονία αντιπάλου τους, αρχηγού άλλης ομάδας, ο οποίος διατηρεί βενζινάδικο αλλά και πλυντήριο αυτοκινήτων σε κοντινή απόσταση από εκεί που βρέθηκε το αυτοκίνητο με τον βαρύ οπλισμό.

Εκτιμάται ότι δεν πρόλαβαν να υλοποιήσουν το σχέδιο τους, καθώς τους πρόλαβαν οι εκτελεστές τους.

Παράλληλα, από την βαλλιστική εξέταση, προέκυψε ότι το ένα πιστόλι είχε χρησιμοποιηθεί πριν μερικά χρόνια, σε περιστατικό με πυροβολισμούς στη Δυτική Αττική.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τότε οι αστυνομικοί είχαν περισυλλέξει έναν κάλυκα, ο οποίος προερχόταν από το εν λόγω πιστόλι. Το συγκεκριμένο περιστατικό ωστόσο, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, δεν είχε να κάνει με υποθέσεις της νύχτας.

Πηγή: ΕΡΤ | Ρεπορτάζ: Κάτια Νιάκαρη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος