Κολωνός: Τρεις βιαστές της αναγνώρισε η 12χρονη στην 6ωρη κατάθεσή της

Array

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 12χρονης απο τον Κολωνό. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ, Αλέξανδρο Καλαφάτη, η ανήλικη στη νέα κατάθεσή της στην ΓΑΔΑ (1/11), που διήρκησε 6 ώρες, αναγνώρισε τα πρόσωπα περίπου τριών ανδρών  από τις φωτογραφίες που της έδειξαν οι Αστυνομικοί.

Τι ακολουθεί 

Η συνέχεια στην έρευνα κρίνεται καθοριστική καθώς θα γίνει απομαγνητοφώνηση της κατάθεσης, στη συνέχεια το υλικό θα διαβιβαστεί στην αρμόδια ανακρίτρια η οποία θα κρίνει αν πρέπει να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης κάτι το οποίο φαντάζει πολύ πιθανό να συμβεί. 

Σημειώνεται ότι αυτή ήταν η τέταρτη- κατάθεση του κοριτσιού. 

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα Τρίτη (1/11) η Ελληνική Αστυνομία ανακοίνωσε ότι άλλα δύο άτομα προσήλθαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ. Σύμφωνα με την ΕΛ. ΑΣ. πρόκειται για δύο ημεδαπούς ηλικίας 50 και 34 ετών αντίστοιχα, που ανέφεραν ότι συνομίλησαν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη. Οι δύο άνδρες εξετάστηκαν ενόρκως και αποχώρησαν, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους στην υπόθεση.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

»Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την διακρίβωση χρηστών που φέρεται να συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με την ανήλικη παθούσα και ενδεχομένως να συναντήθηκαν μαζί της, προσήλθαν αυτοβούλως στην ανωτέρω Υπηρεσία χθες (31-10-2022), απογευματινές και βραδινές ώρες δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 50 και 34 ετών αντίστοιχα.

Οι ανωτέρω ανέφεραν ότι συνομίλησαν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη που φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας στον Κολωνό.

Οι ανωτέρω ημεδαποί, αφού εξετάστηκαν ενόρκως, αποχώρησαν, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους στην υπόθεση».

Σημειώνεται ότι πλέον έχουν δοθεί στη δημοσιότητα τα στοιχεία όλων των συλληφθέντων, που φέρονται να βίασαν την 12χρονη.

Το ΠΑΣΟΚ διέγραψε μέλος του που μιλούσε με το προφίλ του παιδιού

Το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ διέγραψε μέλος του που φέρεται να μιλούσε με το προφίλ της 12χρονης που έπεσε κατ’ εξακολουθηση θύμα βιασμού και μαστροπείας στον Κολωνό.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο γραμματέας Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Σπυρόπουλος, είπε πως διεγράφη από το κόμμα ένα μέλος του, ο οποίος φέρεται να είχε έρθει σε επαφή με την 12χρονη μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών.

«Δεν έχουμε κανένα επίσημο στοιχείο από την αστυνομία και την έρευνα που γίνεται. Υπήρχαν κάποιες πληροφορείς, που όπως μπορέσαμε διερευνήσαμε. Είναι ήδη εκτός κόμματος. Η υπόθεση αυτή πρέπει να καθαρίσει», είπε ο γραμματέας του κόμματος. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, πρόκειται για μέλος σε τοπική οργάνωση στη Ρόδο από τον οποίο ζητήθηκε πάραυτα η παραίτηση και αποχώρηση του, όπερ κι έγινε.

Υπενθυμίζεται πως σε μια αντίστοιχη κίνηση είχε προχωρήσει την προηγούμενη εβδομάδα και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά άρθρα:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος