Υπόθεση 12χρονης: Στην Ευελπίδων οι δύο συλληφθέντες – Αναζητούνται ακόμα δύο άτομα

Array

Στην Ευελπίδων έφτασαν οι δύο συλληφθέντες 39 και 35 ετών για την υπόθεση του βιασμού και μαστροπείας κατ εξακολούθηση της 12χρονης στον Κολωνό. Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιον της ανακρίτριας.

Οι Αρχές προχώρησαν την Πέμπτη (3/11) στη σύλληψη ακόμη δύο ανδρών που φέρονται να εμπλέκονται, ενώ αναζητούνται άλλοι δύο. Από τα 4 εντάλματα εκτελέστηκαν χθες τα δύο. Πρόκειται για έναν 35χρονο από τον Κορυδαλλό, ο οποίος είναι εισοδηματίας και έναν 39χρονο από το Μαρούσι που εργαζόταν σε υπηρεσία φύλαξης ασφαλείας στο Νέο Ηράκλειο.

Το προφίλ των συλληφθέντων

Ο 39χρόνος σεκιούριτι συνελήφθη στην εργασία του στο Νέο Ηράκλειο. Είναι χωρισμένος και πατέρας ενός 9χρονου παιδιού. Στη κατοχή του αλλά και έρευνες που έγινα στο σπίτι του βρέθηκαν ταμπλετ, κινητό, ένα πιστόλι και 40 σφαίρες τα οποία κατείχε όπως είπε νόμιμα καθώς το όπλο θα το παρέδιδε μετά τη λήξη της εργασίας του. Ο κατηγορούμενος είχε παρουσιαστεί αυτοβούλως στην ΓΑΔΑ, όταν έγινε γνωστή η υπόθεση. Ο 39χρονος φέρεται να βίασε μια φορά την 12χρονη.

Ο 35χρονος συνελήφθη στον Κορυδαλλό, δηλώνει άνεργος και εισοδηματίας. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν ήταν στα 16 άτομα που είχαν εμφανιστεί αυτοβούλως στο Τμήμα Ανηλίκων. Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, στο σπίτι του βρέθηκαν τρεις υπολογιστές, ένα ταμπλετ, δύο κινητά τηλέφωνα που εξετάζονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ. Ο 35χρονος φέρεται να βίασε τρεις φορές την ανήλικη.

Τους δύο άντρες αναγνώρισε η 12χρονη ανάμεσα στις 200 και πλέον φωτογραφίες που της έδειξαν.

Από τα δύο άτομα που αναζητούνται, ο ένας είναι ηλεκτρολόγος και ο δεύτερος ιδιωτικός υπάλληλος.

Ο νέος κύκλος των συλλήψεων άνοιξε μετά τη συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε η 12χρονη, παρουσία παιδοψυχολόγου, όπου και αναγνώρισε τους δράστες οι οποίοι τη βίασαν έναντι αμοιβής.

Ρεπορτάζ: Κώστας Παπαδόπουλος, Γιώργος Γεραφέντης ΕΡΤ 

Υπόθεση 12χρονης: Θέμα χρόνου η έκδοση νέων ενταλμάτων σύλληψης – Οικογενειάρχες και «άνθρωποι της διπλανής πόρτας» οι ύποπτοι

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος