Κολωνός – 12χρονη: Δύο νέες συλλήψεις και εντάλματα για βιασμούς- Στα χνάρια άλλων δύο οι Αρχές (video)

Array

Νέος κύκλος ενταλμάτων σύλληψης ξεκίνησε από τις δικαστικές αρχές, στην σοκαριστική υπόθεση του Κολωνού, με την εκπόρνευση και τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό της 12χρονης.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, επίκεινται πλέον δύο ακόμη συλλήψεις, για τις οποίες έχει επίσης βγει ένταλμα.

Ο ένας από της συλληφθέντες, είναι πατέρας ενός 9χρονου παιδιού. Να σημειωθεί ότι οι τρεις είχαν προσέλθει αυτοβούλως, υποστηρίζοντας ότι απλώς «μιλούσαν» με το προφίλ του θύματος.

Πρόκειται για έναν 39χρονο από τα δυτικά προάστια, σύμφωνα με πληροφορίες, ο οποίος είναι ανεπάγγελτος εισοδηματίας και φέρεται να μην έχει οικογένεια.

Η σύλληψη του δεύτερου αφορά έναν 39χρονο κάτοικο βορείων προαστίων, και έγινε στο Μαρούσι. Πρόκειται για πατέρα ενός παιδιού 9 ετών. Ο ίδιος φέρεται να εργάζεται ως σεκιούριτι.

Αναφορικά με τα δύο άτομα τα οποία αναζητούν οι αστυνομικοί, πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες, για έναν ηλεκτρολόγο και για έναν υπεύθυνο καταστήματος, ενώ τουλάχιστον ένας από τους δύο ενδεχομένως να βρίσκεται ακόμα και σε ταξίδι εκτός της Ελλάδας για επαγγελματικό λόγο.

Οι τρεις από αυτούς φέρονται να είχαν βρεθεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και να είχαν πει ότι είχαν κάποια συνομιλία μέσω της συγκεκριμένης εφαρμογής, αλλά και να είχαν συναντηθεί με κάποια κορίτσια, χωρίς όμως να υποστηρίζουν ότι είχαν έρθει σε επαφή με την ίδια τη 12χρονη.

Οι συλληφθέντες βρίσκονται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Το πρωί της Παρασκευής αναμένεται πιθανότατα να βρεθούν τις πρωινές ώρες στο γραφείο της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση, ενώ εξετάζονται και οι πληροφορίες που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανηλίκων, όσον αφορά το χώρο που φέρεται να οδηγούσε ο Ηλίας Μίχος τη 12χρονη και να την εξέδιδε.

Ρεπορτάζ: Κάτια Νιάκαρη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος