Κολωνός: Στην ανακρίτρια η μητέρα της 12χρονης – Εν αναμονή κι άλλων ενταλμάτων σύλληψης

Array

Την πόρτα της ανακρίτριας αναμένεται να περάσει σήμερα η μητέρα του 12χρονου κοριτσιού που υφίστατο σεξουαλική κακοποίηση κατ’ εξακολούθηση. Η αστυνομία την συνέλαβε με την κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας καθώς οι αρχές διαπίστωσαν ότι η μητέρα επικοινωνούσε με τον 53χρονο, ενώ εντοπίστηκε και πλήθος εμβασμάτων στον τραπεζικό της λογαριασμό από τον ίδιο άνθρωπο. Όπως έγινε γνωστό συνελήφθη και ο πατέρας του κοριτσιού καθώς κατά την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στο σπίτι της οικογένειας βρήκαν μικροποσότητα ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο της ΕΡΤ, Κάτια Νιάκαρη, οι έρευνες της υποδιεύθυνσης ανηλίκων στρέφονται πώς κάθε κατεύθυνση και αυτό που περιμένουν ως εξέλιξη σε αυτή τη φάση είναι να εκδοθούν, όπως αναφέρον αστυνομικές πηγές, κι άλλα εντάλματα σύλληψης. Συγκεκριμένα αναφέρουν ότι έχει τεθεί στο μικροσκόπιό τους ένα πρόσωπο – κλειδί -όχι από το περιβάλλον της 12χρονης- που φέρεται να είχε επαφές με την 37χρονη μητέρα του κοριτσιού. Επίσης, έχουν φτάσει στα ίχνη πελατών – παιδεραστών που και για αυτούς θα εκδοθούν εντάλματα.

Κατά τη δημοσιογράφο της ΕΡΤ, Άννα Βλαχοπαναγιώτη, η μητέρα δεν αναμένεται να απολογηθεί σήμερα καθώς αναμένεται να λάβει γνώση της δικογραφίας και εν συνεχεία να ζητήσει προθεσμία ώστε να απολογηθεί μέσα στο πενθήμερο όπως της δίνει το δικαίωμα ο νόμος.

Η 37χρονη αρνείται τις κατηγορίες και ισχυρίζεται ότι ο 53χρονος προσπαθεί να την ενοχοποιήσει. H δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης, Ασπασία Ταραχοπούλου, σε δηλώσεις της ανέφερε ότι η 37χρονη μητέρα αρνείται τις κατηγορίες, κλαίει και λέει ότι θα αυτοκτονήσει και φοβάται μην της πάρουν τα παιδιά. Η κα Ταραχοπούλου πρόσθεσε ότι αναμένεται η ανακρίτρια να προσωποποιήσει κι άλλες κακουργηματικές κατηγορίες σε βάρος της.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο κοριός της ΕΛΑΣ έχει καταγράψει πολλές συνομιλίες, αλλά και ανταλλαγή γραπτών μηνυμάτων, ανάμεσα στην 37χρονη και τον 53χρονο, που φέρονται να αποκαλύπτουν τι ακριβώς συνέβαινε.

Σημειώνεται, ότι από την αρχή της διερεύνησης της υπόθεσης, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων θεώρησαν αφύσικη την συμπεριφορά της 37χρονης ως προς την κόρη της, ενώ υπήρχαν ορισμένα στοιχεία, όπως το ακριβό κινητό τηλέφωνο της 12χρονης που δεν “κολλούσαν” με την οικονομική κατάσταση της πολύτεκνης οικογένειας.

Κατεπείγουσα έρευνα διέταξε ο πρόεδρος της Αρχής Νομιμοποίησης Εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, για να ελεγχθούν οι τραπεζικοί λογαριασμοί τόσο του 53χρονου κατηγορούμενου στην υπόθεση και της οικογένειάς του όσο και της οικογένειας της ανήλικης.

Εν τω μεταξύ, στη φυλακή οδηγήθηκαν οι δύο βασικοί κατηγορούμενοι, μετά την απολογία τους, ενώ στο επίκεντρο των ερευνών βρίσκονται περισσότερα από 10 άτομα, τα οποία η ανήλικη αναγνώρισε ως βιαστές της.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος