Κολωνός: Καταιγιστικές εξελίξεις – Αναμένεται εντολή για νέες συλλήψεις, τι εξετάζουν οι Αρχές

Χωρίς τέλος το κουβάρι της φρίκης που ξετυλίγεται από ώρα σε ώρα για τα όσα συνέβαιναν στον Κολωνό με επίκεντρο το συστηματικό βιασμό και εκπόρνευση του 12χρονου κοριτσιού. Η έρευνα είναι σε εξέλιξη και αναμένονται νέα εντάλματα σύλληψης. Το παιδί, παραμένει σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ωστόσο έχει ήδη δώσει πληροφορίες στις αρχές για τις δαιδαλώδεις πτυχές της πολύκροτης υπόθεσης ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ αναμένεται συμπληρωματική κατάθεσή της, τα επόμενα 24ωρα.

Οι αρχές ερευνούν σε βάθος τα κινητά και τους υπολογιστές των εμπλεκομένων με τις πληροφορίες να αναφέρουν την ταυτοποίηση και άλλων θυτών ενώ σύντομα αναμένεται η έκδοση ενταλμάτων σύλληψης και για πρόσωπο στο συγγενικό περιβάλλον του 53χρονου κατηγορουμένου. Παράλληλα αναζητούν στοιχεία για την ύπαρξη οργανωμένου κυκλώματος με τον δικηγόρο της οικογένειας της 12χρονης να κάνει λόγο για καταγγελίες που έχει δεχθεί ο ίδιος, ενώ εξετάζεται το εάν υπάρχουν και άλλα θύματα του 53χρονου ακόμα και μέσα στην οικογένεια του κοριτσιού.

Χθες έγιναν τέσσερις συλλήψεις έπειτα απο έφοδο σε οίκο ανοχής, στο πλαίσιο της υπόθεσης.

Οι δύο κατηγορούμενοι, ο 53χρονος Ηλίας Μίχος, που φέρεται και να την εξέδιδε, και ο 43χρονος Γιάννης Σοφιανίδης, που κρίθηκαν προφυλακιστέοι και αναμένεται η μεταγωγή τους στη φυλακή παραδέχθηκαν σεξουαλικές επαφές με το παιδί, αρνούμενοι τον βιασμό, ενώ δεν δίστασαν να επιρρίψουν στην ανήλικη και …ευθύνες ότι τους προκαλουσε.

Αυτά που έχει περιγράψει το ανήλικο κορίτσι όμως παραπέμπουν σε σκηνικά βίας και εκμετάλλευσης και αυτά από ότι φαίνεται είναι μόνο η αρχή πολύ σκοτεινών αποκαλύψεων. Η ίδια μάλιστα είπε ότι ο 53χρονος Ηλίας Μίχος της κανόνιζε ραντεβού, της έλεγε τους αριθμούς κυκλοφορίας των ΙΧ που έπρεπε να επιβιβαστεί, ενώ μετά του παρέδιδε τα λεφτά.

Την Δευτέρα, στη μία το μεσημέρι, θα μεταχθεί ενώπιον της ανακρίτριας για να απολογηθεί και η 38χρονη μητέρα του παιδιού, η οποία κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία.

Η κατηγορουμένη μετήχθη χθες το μεσημέρι προκειμένου να εμφανιστεί στην ανακρίτρια της υπόθεσης για να εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης. Στο ανακριτικό γραφείο παρέμεινε μόλις 5 λεπτά η 38χρονη κατηγορούμενη. Δήλωσε αθώα, αρνούμενη κάθε εμπλοκή της με την υπόθεση, ωστόσο τη Δευτέρα θα πρέπει να εξηγήσει την προέλευση ύποπτων εμβασμάτων στον τραπεζικό της λογαριασμό προκειμένου να διακριβωθεί εάν έχει διαπράξει το αδίκημα για το οποίο κατηγορείται σε βάρος του ίδιου της του παιδιού.

Να σημειωθεί ότι υπήρξε ενδελεχής έρευνα για να φτάσει η αστυνομία στα ίχνη της μητέρας καθώς υπήρχαν εμβάσματα που εντοπίστηκαν από την άρση του απορρήτου και κινήσεις χρημάτων από τον 53χρονο Ηλία Μίχο ενώ σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν και χρήματα που μπήκαν στον λογαριασμό από φερόμενους πελάτες που βίασαν το ανήλικο παιδί.

Η μητέρα από την πλευρά της φέρεται να επικαλείται μηνύματα που είχε στείλει στον 53χρονο τα οποία δείχνουν ότι τότε έμαθε και η ίδια όσα είχαν γίνει. «Με κατέστρεψες, σου εμπιστεύτηκα το παιδί μου. Είσαι παιδεραστής. Δεν θα τη γλυτώσεις. Θα τα πω στη γυναίκα σου» φέρεται να ανέφερε το μήνυμα το οποίο επικαλείται η 37χρονη.

Την ίδια ώρα, η σύζυγος του Ηλία Μίχου υποστηρίζει ότι η μητέρα της 12χρονης, της αποκάλυψε συνομιλίες του συζύγου της με το παιδί και στη συνέχεια άρχισε επίμονα να της ζητάει χρήματα ώστε να μη δημοσιοποιήσει την υπόθεση, ενώ η μητέρα μιλά για απόπειρα δωροδοκίας εκ μέρους της πρώτης για να αποσιωπηθεί. Σε κάθε περίπτωση τα κινήτα τους είναι αυτά που θα “μιλησουν” στις αρχές και τα επίμαχα λεγόμενα θα προστεθούν στη δικογραφία τη Δευτέρα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος