Κλιμάκιο του ΚΙΝΑΛ στη Βαρβάκειο – “Το πασχαλινό τραπέζι είναι δικαίωμα όλων των πολιτών”

Τη δημοτική αγορά της Βαρβακείου επισκέφθηκε την Τρίτη (27/04) κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής και συνομίλησε με κρεοπώλες, εμπόρους και πολίτες για τη δυσμενή κατάσταση στην αγορά και τη μειωμένη κίνηση εν όψει του φετινού Πάσχα. Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Μιχάλης Κατρίνης σε δηλώσεις του τόνισε ότι “η κυβέρνηση, πέρα από το να αποδίδει τις τσιμπημένες τιμές στο καθολικό Πάσχα, οφείλει να στηρίξει την αγορά και να προστατέψει τους καταναλωτές. Το πασχαλινό τραπέζι είναι δικαίωμα όλων των πολιτών”.

Ο κ. Κατρίνης σημείωσε ότι το φετινό πασχαλινό τραπέζι είναι πιο ακριβό, παρά τα μειωμένα εισοδήματα και την οικονομική κρίση. “Οι πολίτες δυσκολεύονται να αγοράσουν τα απαραίτητα, λόγω των οικονομικών απωλειών που υπέστησαν, ενώ εμφανίζονται διστακτικοί και ανήσυχοι για το μέλλον. Οι επαγγελματίες δίνουν τη δική τους μάχη επιβίωσης μέσα στις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας, χωρίς να έχουν στηριχθεί ουσιαστικά ως σήμερα. Η κυβέρνηση, πέρα από το να αποδίδει τις τσιμπημένες τιμές στο καθολικό Πάσχα, οφείλει να στηρίξει την αγορά και να προστατέψει τους καταναλωτές. Το πασχαλινό τραπέζι είναι δικαίωμα όλων των πολιτών”.

Το κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής αποτελούνταν από τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο και Υπεύθυνο Ανάπτυξης, Μιχάλη Κατρίνη, τον Γραμματέα Επικοινωνίας, Παναγιώτη Βλάχο και τον Δημοτικό Σύμβουλο Αθηναίων και Γραμματέα Περιβάλλοντος, Γιώργο Αποστολόπουλο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος