Κιβωτός του Κόσμου – Βόλος: Ασέλγεια από υψηλόβαθμο στέλεχος κατήγγειλε ο 15χρονος

Array

Ένας 15χρονος από τη δομή της Κιβωτού του Κόσμου στο Βόλο σε κατάθεσή του κατηγόρησε υψηλόβαθμο στέλεχος για ασέλγεια εις βάρος του, πριν από περίπου δύο χρόνια.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για τον 15χρονο, o οποίος είχε αναφέρει στην κατάθεσή του ο 19χρονος που ξεκίνησε τις αποκαλύψεις για τον πατέρα Αντώνιο, λέγοντας πως είναι σίγουρος ότι και αυτό το παιδί έχει υποστεί κακοποίηση.

Κατάθεση 19χρονου 

Στα χέρια της αστυνομίας βρισκόταν μια καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος ανηλίκου από υψηλόβαθμο στέλεχος στην «Κιβωτό του Κόσμου» με τις εξελίξεις στην πολυεπίπεδη υπόθεση να είναι καταιγιστικές.

Σύμφωνα με πληροφορίες η καταγγελία έγινε από έναν δεκαπεντάχρονο που διαμένει στη δομή του Βόλου, ο οποίος κατέθεσε -υπό άκρα μυστικότητα- στην υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων ότι έπεσε θύμα ασέλγειας από υψηλόβαθμό στέλεχος της οργάνωσης.

Οι Αρχές σκόπευσαν να προσεγγίσουν ξανά τον 15χρονο, τον οποίο περιγράφουν ως αρκετά τρομαγμένο.

Η καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση είναι η δεύτερη που γίνεται στις Αρχές από την ώρα που άρχισε να αποκαλύπτεται το μαρτύριο των παιδιών στην ΜΚΟ και η τρίτη συνολικά που εξετάζεται από την αστυνομία, παράλληλα με τις έρευνες για τα οικονομικά της οργάνωσης που διαχειριζόταν η πρεσβυτέρα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος