Το νέο ΔΣ θα συνεργαστεί για τον έλεγχο της «Κιβωτού του Κόσμου» με διεθνή εταιρεία ορκωτών λογιστών και έγκριτο δικηγορικό γραφείο

Array

«Με μοναδικό γνώμονα την ευημερία των παιδιών της «Κιβωτού του Κόσμου», αυτή την πολύ δύσκολη συγκυρία και με απόλυτη επίγνωση της σοβαρότητας της κατάστασης, ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα της πολιτείας αναλαμβάνοντας την μεταβατική διοίκηση του φορέα», σημειώνει σε ανακοίνωσή του το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της «Κιβωτού του Κόσμου».

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της «Κιβωτού του Κόσμου» αναφέρει: «Πρώτο μέλημά μας είναι η εύρυθμη λειτουργία των δομών για την προστασία των φιλοξενούμενων παιδιών. Για τον έλεγχο της λειτουργίας του φορέα θα υπάρξει συνεργασία με διεθνή εταιρεία ορκωτών λογιστών και έγκριτο δικηγορικό γραφείο. Επίσης, οργανώνεται ομάδα με έμπειρα στελέχη διοίκησης και παροχής κοινωνικών υπηρεσιών για να διασφαλιστεί η σωστή καθημερινή λειτουργία των δομών της «Κιβωτού του Κόσμου». Παράλληλα, είναι σημαντικό αυτή την περίοδο να αποκαταστήσουμε την εμπιστοσύνη του κοινού στην κοινωνία των πολιτών. Θα ακολουθήσουν τακτικές ενημερώσεις».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος