“Τρέχουμε για την ειρήνη, ζωντανεύουμε την ελπίδα”

Με δράσεις προώθησης του μηνύματος της “Ειρηνοδρομίας 2018”, στους μαθητές των σχολείων, συνεχίζεται η προετοιμασία για τη διοργάνωση.

Όπως αναφέρει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος – Δήμος Αγ. Δημητρίου: “Το μήνυμα της φετινής συμμετοχής στην ΕΙΡΗΝΟΔΡΟΜΙΑ 2018 αρχίζει και διαδίδεται παντού στα σχολεία και την πόλη μας.
Η Ολυμπιονίκης Βούλα Κοζομπόλη μαζί με την η υπεύθυνη του προγράμματος εκ μέρους της Ολυμπιακής Εκεχειρίας Ντόρα Πάλλη, μιλάνε στα παιδιά για την αξία της συμμετοχής και της ειρήνης!

Η αρχή έγινε με το 1ο και το 8ο Δημοτικό Σχολείο. Γιατί και φέτος, την Κυριακή 13 Μαΐου, “Τρέχουμε για την ειρήνη, ζωντανεύουμε την ελπίδα”!
Αθλητισμός – Ειρήνη -Ειρηνοδρομία 2018!:
Πρεσβευτές στα 1ο & 8ο Δημοτικά Σχολεία της πόλης μας, η ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ Βούλη Κοζομπόλη καιη υπεύθυνη του προγράμματος εκ μέρους της Ολυμπιακής Εκεχειρίας Ντόρα Πάλλη.
…επειδή ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ μπορεί να εμπνεύσει και να επιβάλλει την ΕΙΡΗΝΗ και επειδή …
…οι μεγάλοι αθλητές λειτουργούν ως πρότυπα που επηρεάζουν τους νέους σε κρίσιμα κοινωνικά θέματα αλλά και προβάλλουν μηνύματα παγκόσμιας εμβέλειας κατά της παραβίασης των ανθρώπινων δικαιωμάτων, της φτώχειας , του πολέμου!”.

Σχετικές ειδήσεις:

«Ειρηνοδρομία 2018» στη μνήμη του Αλέκου Παναγούλη

Στις 14 Μαΐου η Ειρηνοδρομία «Παναγούλεια 2017»

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ