«Ειρηνοδρομία 2018» στη μνήμη του Αλέκου Παναγούλη

O κύβος ερρίφθη και γι’ αυτή τη χρονιά, αφού ανακοινώθηκε ότι θα πραγματοποιηθεί η «Ειρηνοδρομία 2018» στο Δήμο Αγίου Δημητρίου.

Όπως αναφέρει ο Δήμος: “Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων στη μνήμη του Αλέκου Παναγούλη, για άλλη μια χρονιά θα διεξαχθεί ο αγώνας “Ειρηνοδρομία 2018” με αθλητικό και έντονο συμβολικό χαρακτήρα.

Η Ειρηνοδρομία 2018 προγραμματίζεται για την Κυριακή 13 Μαΐου και φέτος θα διεξαχθούν σε πιστοποιημένη από την AIMS και τον ΣΕΓΑΣ διαδρομή, αγώνες 10 χλμ., 5 χλμ., 2,5 χλμ. και αγώνες ΑμεΑ – Special Olympics.

Το σημείο εκκίνησης και τερματισμού καθώς και όλες οι υποστηρικτικές λειτουργίες της Διοργάνωσης αλλά και οι άλλες εκδηλώσεις που θα μετατρέψουν τον αγώνα σε μια γιορτή της Ειρήνης και του Αθλητισμού, θα βρίσκονται μπροστά από το Δημαρχείο επί της Λεωφόρου Αγ. Δημητρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επισκεφθείτε την επίσημη, μοντέρνα και λειτουργική ιστοσελίδα της Ειρηνοδρομίας: www.eirinodromia.gr

Σχετική είδηση: Στις 14 Μαΐου η Ειρηνοδρομία «Παναγούλεια 2017»

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ