Το μήνυμα του Α. Μπουρλά στους νέους: «Βάλτε τον πήχη πολύ ψηλά» (video)

Ο Άλμπερτ Μπουρλά, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer, ένας ομογενής από τη Θεσσαλονίκη είναι στο τιμόνι της φαρμακευτικής εταιρείας Pfizer που φαίνεται πλέον, ότι αλλάζει τα δεδομένα στη μάχη εναντίον της πανδημίας της Covid -19. Ανοίγει ο δρόμος για την κυκλοφορία του πρώτου rapid τεστ για το σπίτι.

Ο Άλμπερτ Μπουρλά, που εργάστηκε σε πέντε διαφορετικές ηπείρους, έζησε σε οκτώ διαφορετικές πόλεις και συνεργάστηκε με ιδιαίτερα ταλαντούχους ανθρώπους από όλο τον κόσμο, μίλησε για τη δική του εμπειρία στον επαγγελματικό του χώρο ενώ παράλληλα στέλνει ηχηρό μήνυμα στους φοιτητές να βάλουν τον «πήχη πολύ ψηλά».

«Ποτέ δεν ξέχασα από που ξεκίνησα και που το οφείλω. Η συμβολή του Αριστοτέλειου στην όποια επιτυχία μου επεκτείνεται πολύ πιο πέρα από την επιστημονική μου εκπαίδευση. Το Αριστοτέλειο διαμόρφωσε τον χαρακτήρα μου και ολοκλήρωσε την προσωπικότητα μου στην πιο κρίσιμη γιαυτό δεκαετία της ζωής μου απο τα 18-28 μου χρόνια. Απέκτησα κουλτούρες, αξίες και ιδανικά», αναφέρει ο κ. Μπουρλά.

«Προς τους φοιτητές θα ήθελα να εκφράσω μια προτροπή: μην περιορίζεται τα όνειρά σας, αυτός ο κόσμος μπορεί να γίνει δικός σας, για να πετύχετε τα όνειρα του αύριο επικεντρωθείτε στο να κάνετε άριστα τη δουλειά του σήμερα, κάντε εχθρό σας τη  μετριότητα. Να βάζετε καθημερινά πολύ ψηλά τον πήχη και όταν τον ξεπεράσετε, να βάζετε τον πήχη ψηλότερα», κατέληξε ο Άλμπερτ Μπουρλά.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος