Θεσσαλονίκη: Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. σε συνδέσμους του ΠΑΟΚ – Μαρτυρίες και βίντεο κατά του 23χρονου

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ. με ισχυρή αστυνομική δύναμη  αποκλείστηκαν οι περιοχές γύρω από τον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην οδό Παπάφη, ενώ ταυτόχρονα πραγματοποιήθηκαν επιχειρήσεις και στους συνδέσμους, που βρίσκονται σε Ηλιούπολη, Αμπελόκηπους και Εύοσμο, για τον εντοπισμό των δραστών της δολοφονικής επίθεσης εναντίον του 19χρονου.

Σε ανάλογη έρευνα το προηγούμενο 24ωρο σε σύνδεσμο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, καταδικάστηκε για τα ευρήματα και του έχει επιβληθεί η πρώτη ποινή, των τεσσάρων ετών και τριών μηνών χωρίς αναστολή,  ο 23χρονος Αλβανός, που εμπλέκεται στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη.

Πρόκειται για «σκληρό χούλιγκαν» ο 23χρονος. Τον Μάιο είχε προσδιοριστεί η δίκη του για την προηγούμενη υπόθεση του 2019, όταν μαζί με άλλους 3 είχε χτυπήσει φιλάθλους του Άρη.

Μετά τη δολοφονία πήγε στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην Παλαιών Πατρών Γερμανού.

Όπως έχει καταγραφεί σε βίντεο είχε κλειδιά για να μπει μαζί με άλλα τρία άτομα.

Εμφανίζεται πάντως σε κατάσταση ταραχής και χαρακτηριστικό είναι ότι δεν είχε δέσει το χειρόφρενο του αυτοκινήτου του.

Από μαρτυρία τραυματία που ήταν μαζί με το 19χρονο Άλκη, ο δράστης είχε στειλιάρι το οποίο βρέθηκε.

Η αστυνομία εχει εικόνα και για τους άλλους που ήταν μαζί αναζητά όμως περισσότερα στοιχεία.Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως με μια ανθρωποκτονία και δύο απόπειρες ο 23χρονος «θα αρχίσει να σκέφτεται να μην το πάρει όλο πάνω του και να δώσει και τους άλλους».

Στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης οδηγήθηκε λίγο μετά τις 9 το πρωί  ο 23χρονος φερόμενος ως δράστης, περνώντας από το πλήθος κόσμου που τον αποδοκίμασε φωνάζοντας «δολοφόνε».

Σημειώνεται πως ο 23χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες και πήρε προθεσμία να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Τ. Θεοδωρικάκος: Θα βρεθούν όλοι ένοχοι

Νωρίτερα, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη είπε πως «ήταν και είναι ζήτημα τιμής για την Ελληνική Αστυνομία να ολοκληρώσει την έρευνα. Ήδη υπάρχει μια σύλληψη, η εικόνα που έχω είναι πως υπάρχουν πολύ σημαντικά στοιχεία. Θα βρεθούν όλοι οι ένοχοι και θα οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη».
«Θέλω να είναι βέβαιοι όλοι όσοι μας παρακολουθούν ότι η Αστυνομία και ξέρει και μπορεί να κάνει την δουλειά της, όπως και την κάνει», σημείωσε ο κ. Θεοδωρικάκος.
«Καμία ομάδα ποδοσφαίρου ή μπάσκετ δεν έχει να κερδίσει απ’ το να έχει κακούς κι εγκληματίες μέσα στους συνδέσμους της και πρέπει να μπει τέλος. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι πρέπει να προχωρήσουμε σε μία πολύ ευρύτερη και μεγαλύτερη κίνηση. Πρώτα απ’ όλα πρέπει να ολοκληρωθεί η εύρεση των ενόχων της δολοφονίας του Άλκη για να νιώσει ο κόσμος ότι αποδίδεται δικαιοσύνη και στη συνέχεια να υπάρξουν πρωτοβουλίες, οι οποίες θα πηγαίνουν ένα βήμα παρακάτω αυτή την υπόθεση», είπε στη συνέχεια μιλώντας στον ραδιοσταθμό Real fm , ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη και συμπλήρωσε: «Βία και αθλητική ιδέα δεν πάνε μαζί».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος