Δολοφονία 19χρονου Άλκη: «Δεν έχω καμία σχέση» ισχυρίζεται ο 23χρονος κατηγορούμενος

Σκληρός και σεσημασμένος χούλιγκαν που έχει απασχολήσει τις αρχές και στο παρελθόν χαρακτηρίζεται ο 23χρονος Αλβανός που συνελήφθη για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Χαριλάου.

Ο φερόμενος ως δολοφόνος του 19χρονου έφτασε στα δικαστήρια το πρωί για να παρουσιαστεί με την σχηματισθείσα δικογραφία στον εισαγγελέα. Πολίτες μόλις αντιλήφθηκαν το ποιος είναι, τον αποδοκίμασαν έντονα…

Τρεις μέρες πριν έχει βάψει τα χέρια του με το αίμα ενός παιδιού 19χρόνων που «αγαπούσε τον Άρη»… Σοκάρει το βίντεο ντοκουμέντο, που καταγράφει τη στιγμή που οι δράστες της φονικής επίθεσης διαφεύγουν.

50 δευτερόλεπτα καταγράφει το κινητό. 50 σοκαριστικά δευτερόλεπτα που κόβουν το νήμα της ζωής του 19ρονου αγοριού… Ένας από τους δράστες που επιβιβάζονται μετά τη δολοφονία σε ένα από τα 3 σταματημένα αυτοκίνητα είναι σύμφωνα με την αστυνομία ο 23χρονος Αλβανός. Γνωστός στις αρχές από τα προηγούμενα χρόνια καθώς έχει συλληφθεί το 2019 από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους για συμμετοχή σε επίθεση πάλι κατά οπαδών ομάδας του Άρη Θεσσαλονίκης, στην Χαριλάου λίγα στενά πιο πέρα από εκεί που δολοφόνησε τώρα τον 19χρονο.

“Δεν έχω καμία σχέση με την επίθεση” ήταν τα πρώτα λόγια του 23χρονου κατηγορούμενου. Στα εργαστήρια της αστυνομίας έχουν μεταφερθεί τα ευρήματα από τον τόπο του εγκλήματος ώστε να απομονωθούν δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό των υπόλοιπων συνεργών του φερόμενου ως δράστη.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και εκκρεμεί η δίκη του. Χαρακτηρίζεται χούλιγκαν, κατάγεται από την Αλβανία και έχει άδεια διαμονής 2ης γενιάς. Ζει στη Θεσσαλονίκη με τους γονείς του.

Είναι οργανωμένος οπαδός του ΠΑΟΚ και εγγεγραμμένος σε σύνδεσμο του κέντρου. Επιπλέον φέρετε να είναι και ο ιδιοκτήτης ενός εκ των τριών οχημάτων που βλέπουμε σταματημένα στην οδό Πλαστήρα.

Ο ίδιος βέβαια σύμφωνα με πληροφορίες αρνείται τα πάντα. Αρνείται ότι συμμετείχε στο επεισόδιο. Υποστηρίζει ότι δεν γνωρίζει καν για ποιο έγκλημα του μιλούν οι αστυνομικοί.

Οι αστυνομικοί, όμως, ήδη έχουν στα χέρια τους στοιχεία, που αποδεικνύουν ότι είναι ο ιδιοκτήτης ενός εκ των αυτοκινήτων.

Από την ασφάλεια Θεσσαλονίκης αναμένονται αποτελέσματα από τα εργαστήρια της αστυνομίας, που πιθανότατα οδηγήσουν τις αρχές στα ίχνη και των υπολοίπων δραστών που συμμετείχαν στο στυγερό έγκλημα.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3, ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΜΑΡΙΑ ΤΡΑΥΛΟΥ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος