ΣΤΑΣΥ: Προτάσεις των εργαζομένων για τα εκδοτήρια ηλεκτρονικών εισιτηρίων

Παρέμβαση προς τα διευθυντικά στελέχη της ΣΤΑΣΥ κάνει το σωματείο της εταιρείας για το θέμα των νέων εκδοτηρίων.

Στην επιστολή επισημαίνονται τα εξής: “Στα πλαίσια της λειτουργίας των εκδοτηρίων που εκδίδουν ηλεκτρονικό εισιτήριο, έχουν γίνει από τη πλευρά μας πολλές επισημάνσεις, τόσο προφορικά όσο και εγγράφως.
Δυστυχώς μέχρι σήμερα, παρ’ όλο που οι επισημάνσεις μας στο σύνολο τους χαρακτηρίστηκαν εύστοχες από όλους, ελάχιστα έχουν γίνει.

Πρόσφατα υπηρεσιακός παράγων, ορισμένος ως υπεύθυνος του νέου συστήματος, επιβάλει «ατυχείς» εντολές μη γνωρίζοντας προφανώς τα θέματα λειτουργικότητας των εκδοτηρίων , αλλά κυρίως τα θέματα ασφαλείας, τόσο όσον αναφορά το κίνδυνο κλοπών από εξωτερικούς παράγοντες όσο ακόμη και αυτή την ασφάλεια των ίδιων των εργαζομένων”.

Τέλος το Σωματείο Εργαζομένων ΣΤΑΣΥ τονίζει πως: “Το εκδοτήριο ΤΕΚ στην Ομόνοια έχει προβλήματα λειτουργικότητας και εργονομίας. Δεν είναι δυνατόν να λειτουργήσει αν δεν αλλάξει θέση στο χώρο και δεν τοποθετηθεί συσκευή ηλεκτρονικών πληρωμών (POS), για τους λόγους που αναφέρουμε ανωτέρω. Λόγους τους οποίους θεωρούμε αυτονόητους χωρίς να έχουμε την απαίτηση να τους αντιλαμβάνονται άνθρωποι οι οποίοι δε έχουν καμία σχέση με το αντικείμενο της έκδοσης παρόλο που κατέχουν σχετική θέση ευθύνης”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος