Οι βετεράνοι της εθνικής ομάδας έπαιξαν μπάλα και βραβεύτηκαν σε φιλανθρωπικό αγώνα (gallery)

Οι μεγάλες δόξες του παρελθόντος ήταν την Δευτέρα 16 Μαΐου εκεί για καλό σκοπό: Σαργκάνης, Αντωνιάδης, Βαμβακούλας, Τσιαντάκης, Μπονόβας, Κελεσίδης και άλλοι σπουδαίοι ποδοσφαιριστές χάρισαν όμορφες στιγμές στους θεατές στο γήπεδο “Αλκυών” της Πετρούπολης απέναντι στους παλαίμαχους του Αρη Πετρούπολης.

Οι θεατές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της “Συλλογικότητας Βοήθειας Συνανθρώπων μας στην Πετρούπολη” οπως τόνισε ο επικεφαλής της Συλλογικότητας Κώστας Καμπετσής, πατέρας του ποδοσφαιριστή Αργύρη Καμπετσή, και έφεραν μαζί τους τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για τους αδύναμους οικονομικά συμπολίτες μας.

Ο αγώνας έγινε υπό την αιγίδα της UNESCO και περιλάμβανε αγώνες επίδειξης απο μικρά παιδιά, ενώ βραβεύθηκαν για την πολυετή προσφορά τους στον αθλητισμό οι παλαίμαχοι διεθνείς, αλλά και του Αρη Πετρούπολης.

Παρόντες μεταξύ άλλων οι βουλευτές Παναγιώτης Κουρουμπλής, Κρίττων Αρσένης, Νάντια Γιαννακοπούλου, Γιάννης Λοβέρδος, ο πρώην υπουργός Εθν. Αμύνης Πάνος Ρήγας, τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Βουλγαράκης, Διονύσης Τεμπονέρας, Γιάννης Μπουλέκος, ο διευθυντής του Ελληνικού Φόρουμ Προσφύγων Νικόδημος Κινίουα, η κόρη του αείμνηστου Κώστα Βουτσά, Σάντρα, η πρόεδρος της Μ.Κ.Ο. με αντικείμενο στη δυτ. Αττική για τη βία κατά των γυναικών, Ουρανία Σαγιάκου, ο διευθυντής επικοινωνίας του Κιss FM και καθηγητής Πανεπιστημίου Γιώργος Παπατριανταφύλλου, εκ μέρους της UNESCO Πειραιώς o Γ. Τσούκαλης, ο δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Βλάχος, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Βασίλης Φιλίππου, ο Αντιπεριφερειάρχης δυτικού τομέα Α. Λεωτσάκος, οι Αντιδήμαρχοι Σκαλιστήρας, Κάκαλης, Χρυσικός, Παχίδου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Σίμος, Σακούτης, εκπρόσωποι φορέων, συλλόγων κλπ.

Παρών ήταν και ο γνωστός ποινικολόγος και πρώην πρόεδρος του Άρη Πετρούπολης, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος μάλιστα θα έπαιζε στον αγώνα, αλλά στην προθέρμανση τραυματίστηκε και αποχώρησε.

Για την ιστορία, το τελικό σκορ ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν 3-3.

Επιμέλεια: Σπύρος Αμπελάκης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος