Μαρία Κοζάκου: «Συζητήσαμε με τον Γιώργο Καπουτζίδη την απάντηση που θα έδινε για τα ομοφοβικά σχόλια»

Καλεσμένη στην εκπομπή “Κυψέλη” βρέθηκε τη Δευτέρα 16/5 η Μαρία Κοζάκου, η οποία, για μία ακόμη χρονιά βρέθηκε πίσω από τα μικρόφωνα σχολιασμού της Eurovision μαζί με τον Γιώργο Καπουτζίδη. Η δημοσιογράφος, μίλησε μεταξύ άλλων, για τη συνεργασία και τη φιλία της με τον Γιώργο Καπουτζίδη, ενώ αναφέρθηκε και στις δηλώσεις του ηθοποιού, για τα ομοφοβικά σχόλια.

«Με τον Γιώργο περνάμε πολύ ωραία, είμαστε συνέχεια μαζί, για πολλές μέρες, όλη την ημέρα. Από το 2013 έχουμε γίνει φίλοι και εκτός δουλειάς, οπότε αυτό βοηθάει πολύ. Τον Γιώργο τον αγαπάω πολύ», είπε αρχικά η Μαρία Κοζάκου.

Αυτό που απασχόλησε πολύ τα Μέσα τις τελευταίες ώρες ήταν η αποστομωτική απάντηση που έδωσε ο ηθοποιός και σεναριογράφος σε ομοφοβικό σχόλιο που δέχτηκε στα social media. Όπως αποκάλυψε η ίδια, είχαν συμφωνήσει από πριν ότι θα έπαιρνε λίγα δευτερόλεπτα για να απαντήσει και να δώσει το δικό του μήνυμα.

«Την ιστορία αυτή την είχαμε συζητήσει και είχαμε συμφωνήσει να βγει και θα πει αυτό που σκέφτεται. Δεν ήξερα ποια στιγμή θα το σχολιάσει. Επειδή τα σημεία που πρέπει να μιλήσουμε είναι πολύ περιορισμένα, είμαστε αρκετά προσεκτικοί. Όπου υπάρχει ελεύθερο θέμα, έχουμε συζητήσει από πριν προς τα που θα το πάμε το θέμα».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος