Κολωνάκι: Η κατάθεση της 17χρονης που κατήγγειλε βιασμό από ποδοσφαιριστή – Τι απαντά ο δικηγόρος του

Στο κρατητήριο της ΓΑΔΑ πέρασε τη νύχτα ο 33χρονος τερματοφύλακας ομάδας της Σούπερ Λιγκ, ο οποίος αντιμετωπίζει δίωξη σε βαθμό κακουργήματος  μετά την καταγγελία σε βάρος του για βιασμό σε μπαρ του Κολωνακίου από ανήλικη Βελγίδα. Στην κατοχή του φέρεται να βρέθηκε και ποσότητα ναρκωτικών. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες για βιασμό. 

Τα όσα έγιναν στο μπαρ του Κολωνακίου χθες τα ξημερώματα, όπου διασκέδαζε η 17χρονη με τους συμμαθητές της από το Βέλγιο, περιέγραψε στους αστυνομικούς η ανήλικη που όπως καταγγέλλει δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από τον 33χρονο ποδοσφαιριστή.

Ένα άτομο το οποίο βρισκόταν στα VIP του καταστήματος μας προσκάλεσε, εμένα και άλλα τέσσερα άτομα, στο VIP τμήμα. Εκεί άρχισε να μας κερνάει σφηνάκια. Στη συνέχεια ξεκίνησε να με αγγίζει. Τον έσπρωξα και έφυγα μακριά του και από τον χώρο VIP. Μετά από πέντε λεπτά επειδή είδα ότι όλη η παρέα μου ήταν στον ανωτέρω χώρο, VIP, ξαναγύρισα” κατέθεσε η μαθήτρια.

Ο ποδοσφαιριστής που βρισκόταν στο μπαρ με έναν συμπαίκτη του συνέχισε να την παρενοχλεί, υποστηρίζει η μαθήτρια: “Με πλησίασε ξανά, ξεκίνησε να μου μιλάει, όμως δεν καταλάβαινα τι έλεγε. Το μοναδικό που κατάλαβα ήταν όταν με ρώτησε πόσο χρονών είμαι και του είπα 17. Μετά λόγω της φασαρίας δεν καταλάβαινα τι μου έλεγε και του γύρισα την πλάτη μου προκειμένου να καταλάβει ότι δεν θέλω να του μιλήσω άλλο“.

Το κορίτσι ζήτησε, όπως λέει, βοήθεια από τους φίλους της για να φύγει από το VIP χώρο του μπαρ και μετά από λίγη ώρα επειδή δεν αισθανόταν καλά επέστρεψε με μια συμμαθήτριά της στο ξενοδοχείο τους. Εκεί πληροφορήθηκε στις 6:00 το πρωί ότι έγινε επεισόδιο στο μπαρ και οι εμπλεκόμενοι κατέληξαν στο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος. Εκεί πήγε και η ίδια και αναγνώρισε τον 33χρονο.

Ο ποδοσφαιριστής συνελήφθη και στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών. Ο ίδιος παρουσιάζει διαφορετική εκδοχή για όσα έγιναν και αρνείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά την ανήλικη: “Ό, τι έχω να πω θα το πω στο δικαστήριο. Αρνούμαι ότι την βίασα, χόρεψα μαζί της στο μπαρ και τίποτα άλλο“.

Είναι αθώος, δεν τέλεσε καμία πράξη, ούτε βια, ούτε βιασμό, ούτε κάτι άλλο. Ό,τι έχει να πει, θα το πει αύριο στον ανακριτή” δήλωσε ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος, δικηγόρος του ποδοσφαιριστή.

O 33χρονος και ο συμπαίκτης που ήταν μαζί του στο μπαρ, με απόφαση του προέδρου της ΠΑΕ Βόλος, τέθηκαν άμεσα εκτός ομάδας. “Η πράξη που έκανε απέναντι σε ανήλικο κοριτσάκι, δεν είναι αποδεκτό για μένα, δεν ξέρω για άλλο κόσμο, είναι ντροπή δηλαδή για αυτό θα τιμωρηθεί. θα γίνει διακοπή συμβολαίου, δεν θα έχει καμία σχέση με το κλαμπ του Βόλου” δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλου, Αχιλλέας Μπέος.

Σε βάρος του 33χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου και προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών.

Ρεπορτάζ: Νίκος Κουντούρης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος