Υγειονομικοί: Στάσεις εργασίας και κινητοποιήσεις στα νοσοκομεία Γεννηματάς – Αμ. Φλέμιγκ – Παίδων Πεντέλης και Σισμανόγλειο

Ημέρα κινητοποιήσεων για αρκετά σωματεία εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία είναι η Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου, όπως προκύπτει από τις δραστηριότητες που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Στο νοσοκομείο  “Γεννηματάς” (Θεσσαλονίκης) πραγματοποιεί από το πρωί το Σωματείο Εργαζομένων του νοσοκομείου, πραγματοποιεί κατάληψη των διοικητικών υπηρεσιών του στο πλαίσιο των πανελλαδικών κινητοποιήσεων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ). Τα αιτήματα της ΠΟΕΔΗΝ είναι η απόσυρση του νομοσχεδίου για την Κοινωνική Ασφάλιση, χρηματοδότηση και στελέχωση με προσωπικό των δημόσιων νοσοκομείων και ένταξη των εργαζομένων στα νοσηλευτικά ιδρύματα στα βαρέα και ανθυγιεινά.Από την κατάληψη δεν επηρεάζονται οι ιατρικές υπηρεσίες.

Σε τρίωρη στάση εργασίας (12μβ-15μμ) προχωρούν σήμερα Πέμπτη 11 Φλεβάρη 2016, καθώς και σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη συμβολή Κηφισίας και οδός Πεντέλης ώρα 12.30μμ. τα σωματεία εργαζομένων στα νοσοκομεία Σισμανόγλειο, Παίδων Πεντέλης και Αμαλία Φλέμιγκ.

Δείτε ΕΔΩ το αναλυτικό κείμενο με το πλαίσιό τους.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος