Συνταρακτικές μαρτυρίες για την επίθεση με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης – Τι λέει ο διευθυντής στην ΕΡΤ (video)

Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες στην κάμερα της ΕΡΤ του διευθυντή της Δ.Ο.Υ. Κοζάνης και των υπαλλήλων που αφόπλισαν τον δράστη με το τσεκούρι. Βρίσκονται ακόμα σε κατάσταση σοκ και περιγράφουν με λεπτομέρειες τις στιγμές που βίωσαν κατά την επίθεση του 45χρονου στην εφορία.

Το πρωί της Δευτέρας η Δ.Ο.Υ. Κοζάνης άνοιξε στις 10, ενώ ψυχολόγοι βρίσκονται σε εγρήγορση προκειμένου να παράσχουν ψυχολογική υποστήριξη στους εργαζομένους.

Σε ό,τι αφορά την κατάσταση της υγείας των τραυματιών εφοριακών οι γιατροί αναφέρουν ότι είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας των τριών τραυματιών της επίθεσης, ο 56χρονος, «ο οποίος νοσηλεύεται στη Β’ Μονάδα Εντατικής Θεραπείας είναι διασωληνωμένος σε καταστολή σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής με βαρύτατες βλάβες στον εγκέφαλο» και η κατάσταση του είναι εξαιρετικά κρίσιμη.

Η 67χρονη, η οποία παραμένει διασωληνωμένη σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής, «λόγω σταθεροποίησης της κατάστασής της σήμερα οδηγήθηκε στο χειρουργείο για αποκατάσταση βλαβών από γναθοχειρουργούς, ΩΡΛ, οφθαλμίατρους και νευροχειρουργούς στο δεξί ημιμόριο του προσώπου».

Η 47χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική με βελτιωμένη την κατάσταση της υγείας της και είναι εκτός κινδύνου.

Εν τω μεταξύ, ο 45χρονος, που προφυλακίστηκε στον Κορυδαλλό, αρνείται κάθε επικοινωνία, και δεν αποκαλύπτει τους λόγους που τον οδήγησαν στο αιματοκύλισμα.

Έρευνα για τη διαρροή του ανατριχιαστικού βίντεο από την επίθεση στο διαδίκτυο διέταξε ο εισαγγελέας.

Πηγή: ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος