ΕΕΔΥΕ: Συμμετοχή στα συλλαλητήρια στις 8 και 13 Σεπτέμβρη

Με απόφασή της η Ελ­λη­νι­κή Επι­τρο­πή για τη Διε­θνή Ύφεση και Ει­ρή­νη (ΕΕΔΥΕ), συμμετέχει στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στη ΔΕΘ, στη Θεσ­σα­λο­νί­κη στις 8 Σε­πτέμ­βρη.

Επίσης καλεί σε συμμετοχή και στα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ σε Αθήνα – Πει­ραιά – Ανα­το­λι­κή Ατ­τι­κή στις 13 Σε­πτέμ­βρη “ενά­ντια στην αντι­λαϊ­κή πο­λι­τι­κή της κυ­βέρ­νη­σης και τη θα­νά­σι­μη εμπλο­κή της χώρας μας στους ιμπε­ρια­λι­στι­κούς σχε­δια­σμούς και πο­λέ­μους”.

Μεταξύ άλλων η ΕΕΔΥΕ τονίζει πως: “Η «επό­με­νη μέρα» φέρ­νει την Ελ­λά­δα στο ρόλο του ση­μαιο­φό­ρου των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ στα Βαλ­κά­νια κι όλη τη γύρω πε­ριο­χή. Οι ΗΠΑ απέ­νει­μαν και νέο «τίτλο τιμής» στην κυ­βέρ­νη­ση ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ-ΑΝΕΛ, αυτόν του «προ­τι­μώ­με­νου εταί­ρου»… !!!

Δεν ανε­χό­μα­στε να γίνει η χώρα μας αε­ρο­πλα­νο­φό­ρο για επεμ­βά­σεις. Δεν έχου­με να χω­ρί­σου­με τί­πο­τα με τους γεί­το­νες λαούς. Έχου­με τα ίδια προ­βλή­μα­τα, τις ίδιες ανη­συ­χί­ες, τις ίδιες ανά­γκες”.

Η «επό­με­νη μέρα» φέρ­νει την Ελ­λά­δα στο ρόλο του ση­μαιο­φό­ρου των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ στα Βαλ­κά­νια κι όλη τη γύρω πε­ριο­χή. Οι ΗΠΑ απέ­νει­μαν και νέο «τίτλο τιμής» στην κυ­βέρ­νη­ση ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ-ΑΝΕΛ, αυτόν του «προ­τι­μώ­με­νου εταί­ρου»… !!!”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος