Πολύτιμες πληροφορίες για το έκτο πανδημικό κύμα που βρίσκεται σε έξαρση, σε πραγματικό χρόνο, για κάθε χώρα ξεχωριστά, από το πανεπιστήμιο του Johns Hopkins, στη δωρεάν διαδραστική έκθεση του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Κυβερνήσεις, ερευνητές και πολίτες χρησιμοποιούν την πλατφόρμα των 1 δισ. χρηστών, που εμπνεύστηκε η Αντιπρύτανης Καινοτομίας του Johns Hopkins, Μπεθ Μπλάουερ.
«Ο κόσμος πρέπει να βλέπει τις πληροφορίες. Πρέπει να καταλάβουν ότι υπάρχει έξαρση, ότι πρέπει να φορούν μάσκα σε εσωτερικούς χώρους, ότι πρέπει να βασιστούν στις αποτελεσματικές στρατηγικές, να εμβολιάζονται συστηματικά, να βασίζονται σε όσα γνωρίζουμε και κρατούν τον κόσμο ασφαλή και εκτός νοσοκομείων, χωρίς θνησιμότητα», δηλώνει στην ΕΡΤ η κ. Μπλάουερ.

Στο SNF NOSTOS Conference για την Υγεία, που διοργανώθηκε από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος σε συνεργασία με το IMEdD, 60 καταξιωμένοι επιστήμονες από όλο τον κόσμο έδωσαν το παρόν.
Ρεπορτάζ: Σόνια Φίλη
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
